باید توسط تعمیرکار باز شه و مواردی که باعث این مشکل شده برطرف بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باید توسط تعمیرکار باز شه و مواردی که باعث این مشکل شده برطرف بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (09-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام، اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه، برای مشکل برنامه هات راحت Oracle Virtual box دانلود کن توش ویندوز XP نصب کن اونوقت میتونی توی ویندوز 10 ویندوز xp داشته باشی
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 ریختم درست نشد بعد یه مدت که سیستم روشن بود خود به خود مشکل صفحه نمایش حل شد دو روز هم باهاش کار کردیم دوباره صفحه نمایش مثل اولش خیلی کم نور شد که به زحمت میشد ایکن ها را دید
اگه نیازه لپ تاپ باز بشه می تونم بازش کنم قطعاتو تعویض کنم
کاربر شهرسختافزار
ااز کجا می تونم سفارش بدم که واسه شهرستان بفرستند
فروشنده که نمیتونم معرفی کنم . در ضمن باید برای این مدل سفارش بدی . کابل های فلت دستگاه های مختلف متفاوته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks