سلام
اگر کسی usb مودم خوب برای edge میشناسه بهمراه قیمت معرفی کنه
متشکر
حق آب و گل داره
سلام
اگر کسی usb مودم خوب برای edge میشناسه بهمراه قیمت معرفی کنه
متشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
سرچ کنی مودم های زیادی هست اما مدل تلکام یا زیمنس اگه پیدا کنی خویه کلا همه تو یه سطح هستند اما سعی کن مودمی که انتخاب می کنی 3g رو هم ساپورت کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا سرچ زیاد کردم از اونجایی که تجربه ای روی این مودم ها ندارم انتخاب نمیتونم بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یک مدل معرفی کنید که علاوه بر 3g پشتیبانی لینوکس هم باشه ممنون میشم
متشکر ولی گوشیتون گوشی زیر خطلی نباشه تا 460kbit/s یعنی تا 57kbyte/s دانلود کنید(با پشتیبانی edge)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکر نکنم بتونید 460kb/s رو کامل استفاده کنید
سیم کار ایرانسل خط تلفن هست!
میتونید از سیم کارت همراه اول هم استفاده کنید که یه مدتی هست gprsش فعال شده، البته یکم کم سرعت تر از ایرانسله
در باره pc suite هم من که خودم با نصب دستی و ایجاد دستی کانکشن راحت ترم که بدون واسط متصل به اینترنت میشه
بازم متشکر ازتون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز میتونید بدون نرم افزار PC suite و با استفاده از Bluetooth لپ تاپ کانکشن بسازید!!!!
روشش هم اینه که بلوتوث هر دو تا رو روشن کنید و گوشی رو تو range لپ تاپ قرار بدید و از طریق My bluetooth لپ تاپ search کنید تا گوشی رو شناسایی کنه بعد باید با گوشیتون Pairبشید یعنی روی اسم گوشی که پیدا کرده کلیک کنید و یه کد دلخواه رو توی گوشی و لپ تاپ وارد کنید و بعد که اجازه ی ورود پیدا کردید از طریق قسمت Access the Internet via a Dial-up Connection که توی عکس معلومه کانکشن Install کنید و بعد وصل بشید.در ضمن وقتی که کانکشن رو بالا میارید باید توی قسمت Dial شماره ای وارد کنید که این شماره در واقع یه کد هست که واسه همراه اول #99* هست ولی ایرانسل رو نمیدونم.ممنون از تاپیک جالبتون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط r_poorro در تاریخ 04-08-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks