من با اپ دیت بایوس روی چند مدل به نتیجه رسیدم /. 1015 و 1018 و ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
فکر می کنم این مشکل فقط برای سری وسترو 1510 و 1310 می باشد !
من خودم به شخصه هر کاری که به ذهنم می رسید رو تست کردم ولی نتیجه نگرفتم ...
دست آخر زبان ویندوز رو به انگلیسی و کشور رو روی انگلیس قرار دادم و رستارت کردم ، پس از
بالا آمدن سیستم چراغ وایرلس روشن شد ... البته چراغ بلوتوث روشن بود ولی وایرلس نه .
در حال حاضر نیز براحتی با لپ تاپ از طریق وایرلس به اینترنت وصل می شوم ...
این مشکل زبان رو روی شبکه کردن بازی Rainbow Six Vegas 2 تجربه کرده بودم !!!
توی این بازی اگر زبان روی انگلیسی نباشد امکان شبکه کردن وجود ندارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-01-10)
کاربر شهرسختافزار
در هر صورت من هم از طریق نصب ویندوز7 جواب گرفتم ، درست شد
salam man ozve jadid hastam yekii be man am bege chikar konam cherage wireless am roshan she dell 1520 vestro
miciiiiiii
کاربر شهرسختافزار
لطفاً فارسی تایپ کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pppoe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید درایورش رو نصب کنید!
reza76622201 (09-02-10)
درایور اپ دیت شده رو از سایت دل بگیرید . ویندوز هم حتما چک کنید من با ویندوز سرویس پک 3 جواب گرفتم .
|
|
معمولا این مشکل با پاک کردن درایور وایرلس دل و نصب مجدد اون حل می شه. ازینجا می تونین درایورو دانلود کنین
http://www.support.dell.com/
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز اين مشکل رو بنده و دوستان هم داشتيم.
کافيست يکبار از داخل Device Manager بلوتوث رو Remove کنيد و سپس بوسيله Add new hardware دوباره نصبش کنيد. مشکلتون کاملا حل ميشه.
سلام . نوت بوک های دل یک نرم افزار بنام smart wifi conection دارند. این برنامه وقتی فعال میشه که سوییچ کنار دستگاه رو فعال کنی.
حالا با اجرای نرم افزار میتونی بصورت نرم افزاری خاموش و روشن کنی چراغش هم همونجا درست میشه.از قسمت تنظیمات قابلیت پیدا شدن را فعال کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks