سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
|
یک hiren boot cd بگیر . اول بایوس رو با برنامه مخصوصا clear cmos password پاک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اپ دیت بایوس . باید از طریق ویندوز عمل کنید باطری رو شارژ کنید 90% حدود. شارژر هم وصل کنید . فایل ستاپ بایوس رو بگیرید و اجرا کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), dradevill (12-01-17), JiMmY.j (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), unlimited (03-08-14)
ممنون عزیزم میشه کمی واضح تر توضیح بدهی .
عزیزم فایل ستاب بایوس را از کجا بگیرم
سایت support dell . ازتون سرویس تگ میخواد بعد آخرین بایوس رو بگیرید و اجرا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), dradevill (12-01-17), JiMmY.j (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), unlimited (03-08-14)
شما ایزو hiren boot cd رو دریافت و رایت کنید . بعد با زدن f12 یا f8 لپتاپ رو با سیدی بوت کنید و از تو لیست برنامه clear cmos password رو پیدا کنید و پسورد رو بایوس رو ریست کنید .
برای اپدیت بایوس هم سرویس تگ رو تو سایت ساپورت دل بزنید و بایوس رو بگیرید .موارد بالا رو رعایت کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), dradevill (18-12-14), JiMmY.j (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), unlimited (03-08-14)
|
عزیزم ممنون از همکاریت اما hiren boot cd را از کجا بگیرم . در ضمن به سایت ساپورت دل وصل نمیشم
بله چون ip ایران رو بسته باید با فیل ^تر شک^ن وارد بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform
با BIOS Cracker 5.0 که تو این سیدی هست رمز بایوس رو ریست میکنی
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
abady (11-02-15)
من همینجا هستم عموما . شما ایرادی بود تو تاپیک اعلام کنید . من و یا دیگر رفقا جواب میدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کسی یک جور عبادت میکنه . عبادت ما هم اینطوریه .
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks