ببخشید قسمت Virtuallization technology اون غیر فعال بود من توی اینترنت گشتم این قسمت برای بلوتوثه اینو فعال کردن ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!!
ببخشید قسمت Virtuallization technology اون غیر فعال بود من توی اینترنت گشتم این قسمت برای بلوتوثه اینو فعال کردن ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!!
|
نه اون ربطی نداره . شما هنوز یک unknown device دارید که احتمال زیاد بلوتوث هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD.R77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور بلوتوث شما باید ralink باشه .
این برنامه هم نصب کنید
http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...0.32-T-x86/x64
مهدی بهادرفر (17-12-14)
اونو با جستجوی آنلاین خود ویندوز پیدا کرد که دکمه on\off وایرلس بود،با این تفاسیر دیگه دیوایسی نمیمونه که بخواد بلوتوث باشه!؟؟!؟!؟!؟!
البته قبلش این نرم افزاری که گفتین رو نصب کردم اما یکسره ارور میده بلوتوث را روشن کنید به انگلیسی منم هر کار کردم نشد نصب بشه...
به نظر شما چه کار کنم؟؟؟
آخرین ویرایش توسط MOHAMMAD.R77 در تاریخ 17-12-14 انجام شده است
خیر.همه لپتاپ درای سخت افزار بلوتوث نیستند . بستگی به سفارش دارد .روی جعبه لپتاپ معمولا مینویسه دارای ماجول بلوتوث هست یا نه . دستگاه شما فاقد بلوتوث میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD.R77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا رو بعضی لپ تاپ ها امکانات ساده ای مثل بلوتوث یا دکمه on/off تاچ پد رو نمیزارن ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks