من نظرم روی اسوس هست . به دلیل کیفیت ساخت و بازدهی
ASUS G551JM - A
سیدرضا بازیار (14-05-15)
|
احساس میکنم قیافش یکم قناس داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته توی فیلم میگفت که هر دو به یک اندازه محکم هستند
اگه ممکنه یکم بیشتر راهنمایی کنید
این لپتاپ گیم هست . شما بهتره به سراغ ASUS N551JK - A بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
سیدرضا بازیار (14-05-15)
خوب از نظر امکانات تقریبا یکی هستن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه برتری نسبت به اون دو لپتاپ داره؟
اون لپ تاپ 4k هست و وزن کمتری داره
البته باتری ها با هم فرق دارن
دنبال دلیل قانع کننده واسه خرید هستم (البته اگه این 3 لپ تاپ در این رنج قیمت بی رقیب باشن)
این بستگی به خودتون دارد . تجربه من نشون داده اسوس به مراتب مشکلات و خرابی کمتری نسبت به lenovo دارد . باز تصمیم گیرنده خود شما هستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیدرضا بازیار (14-05-15)
تا حالا با هر دو لپ تاپ کار کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا هر دو رو تعمیر کردید؟
آخه توی یکی از تاپیک ها نوشته بودید: http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post315361
|
با هر دو مدل کار کردم . اسوس رو بیشتر میپسندم . برای تعمیر خیر این لپتاپ ها زمان زیادی نیست وارد بازار شدند . شامل گارانتی هم هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیدرضا بازیار (15-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks