david-ebi (30-03-15)
معذرت میخوام اشتباه نقل قول شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم با دوستمون بود
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bargozideh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرا شما مدل گرافیکش دقیق چی هست میشه چک کنید و دقیقا بنویسید؟
ینی امکانش هست وایسم تا تابستون میشه 4 تومن؟
مرسی
david-ebi (30-03-15)
سلامی دوباره
من اینو از مرکز ایسوس رضا که همون نماینده ایسوس تو بازار رضا هست گرفتم
من خودم خیلی اتفاقی این مدل رو دیدم اول میخواستم لنوو و یا msi بگیرم که تو دیجی کالا این مدل رو دیدم
اول از همه بگم که کیفیت صفحه نمایش واقعا عالیه هی چی بگم کم گفتم به نظرم همین میارزه واقعا با زاویه دید بسیار عالی . اولین چیزی که نظر همه رو جلب کرده همین صفحه نمایششه
از لحاظ زیبایی تضمینش میکنم مخصوصا تو شب وقتی لوگوی پشت ال سی دی میدرخشه .
مدل دقیق کارت گرافیکش Nvidia GTX 860m با چهار گیگ حافظه اختصاصی
شونزده گیگابایت رم و یک ترابایت هارد 720 rpm به همراه 24 گیگ ssd
حتما به نظرم یک سر به نمایندگی بزنید
من بازی های فارکرای 4 و واچ داگر و theft و cod AW رو با بالا ترین تنظیمات گرافیکی اجرا کردمم . دمایی که بعد بازی اندازه گرفتم حدود 75 درجه بود که کمتر از سی ثانیه پس از خروج از بازی رسید به 40 . از کولپد هم استفاده نکردم.
خوبیش اینه که هنگام کار سنگین روی صفحه کلید اصلا داغ نمیشه و گرمای خیلی کم حس میشه که کاملا عادیه.
ضخامتش هم دو سانته الان خط کش زدم!
حجم و کیفیت صداش قشنگ آدم رو راضی نگه میداره . بقیه لپ تاپایی که من دیدم اصلا صدانداشتن که !!! و این که نمیدونم بیشتر از این اگه کسی بلندی صدا بخواد به چه کاریش میاد . کیفیت و خروجی صدا عالیه و نرم افزار بهینه ساز مخصوص ایسوس هم داره.
حالا من اگه بتونم یه فیلم کوتاه میگیرم آپلود میکنم ببینید
AMD>INTEL (30-03-15), black storm (31-03-15), david-ebi (30-03-15)
مدل اسوس رو دوباره پیشنهاد میکنم . وقتی حرف از کیفیت ساخت زدم . منظورم شرایط ظاهری نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هفتگی شاید دو تا سه تا لپتاپ از برند های مختلف باز و تعمیر میکنم .
مادربرد لپتاپ اسوس از نظر قطعات یک سر و گردن بالاتر از lenovo هست .
تجربه گیگابایت و اسوس در تولید سخت افزارهای چون مادربرد و گرافیک باعث شده بتونند با طراحیشون حرارت تولید شده رو به خوبی کنترل کنند . lenovo خیلی کار داره تا بتونه تجربه این دو شرکت بدست بیاره . امیدوارم مدلهای گیگابایت هم به تعداد بالا توسط آواژنگ وارد بشه چون بر اساس بررسی ها بهترین هستند .
صرف چینش قطعات های اند دلیل بر برتری یک لپتاپ نیست . بله پایداری و ماندگاری قطعات بعد از یکسال هم خیلی مهم هست .
bargozideh (30-03-15), black storm (31-03-15), M3RS4D 50062 (30-03-15)
قطعا مدل ایسوس مورد نظر از لنوو وای50 بهتره.اما مساله اینه که در بهترین حالت 500 تا 600 تومان گرونتر از وای50 هستش.برای این دوستمون که محدودیت هزینه کردن دارن نمیشه اینو بهشون پیشنهاد داد.اما لنوو وای 50 هم قطعا از ایسوس g56jk بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام به همه دوستان
نظرتون در مورد asus g551jm چیه؟
آیا بدرد رندرگیری میخوره؟
من عمده کارم کار با نرم افزارایی مثه تری دی و کتد و ... است.
نظر شما چیه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
بستگی به سطح کار شما دارد . در کل لپتاپ مورد مناسبیه برای رندرگیری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کارم در سطح دانشجویی
حالا میشه شما یه لپ تاپ مناسب کار با این نرم افزارها پیشنهاد بدید؟
ASUS N551JK - Aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
دستگاه بالا تقریبا فاکتورهای لازم برای کار شما دارد . کیفیت ساختش هم مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم خوبه اما سری گیمینگ رو بیشتر می پسندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز رفتم asus g551 بگیرم ولی فروشنده گفت که سفارش اورپا رو دارم که کیف.هدست و موس نداره ولی ب جاش ویندوز 8.1 اورجینال داره و بلوری.میخواستم ببینم آیا ارزش ویندوز اورجینال از لوازم جانبی بالا بیشتره یا نه؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks