SSA Hardware/Tech Editor
این رو ببین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odise برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS X452LD - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.7~24.8 × 241 × 348 میلیمتر - وزن: 2.1 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200U 1.60GHz up to 2.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 820M 1GB
صفحه نمایش:14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
قیمت: 1.850.000
کاربر شهرسختافزار
Core I 3 کاملا کفایت میکنه ، 5 هسته ای دور ریختن هزینه است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
(طرف فوقش میخاد فیلم ببینه و وب گردی کنه + آهنگ و یه نرم افزار در حد آفیس)
aryaiee (30-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفاً با اطلاعات کافی در یک فروم تخصصی نظر دهید دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odise برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 5 هسته ای وجود خارجی ندارد
در مورد پردازنده های لپ تابی حتی i7 ها هم بعضی مدل هاشون دو هسته ای هستند !
تنها i7 هایی 4 هسته ای هستند در بین پردازنده های لپ تابی که آخر شماره مدل پردازنده پسوند Q وجود داشته باشه
------------
خطاب به استارتر عزیز :
دوست خوبم در رنج بودجه شما پیشنهادهای ارائه شده توسط مدیر محترم انجمن آقا بهادر عزیز نسبت به مدل های مورد نظر شما برتری دارند . هم در نسل پردازنده . هم در حجم رم بیشتر . در این بودجه انتخاب ها به طور کلی محدود هست دیگه با رد کردن بعضی برندها واقعاً انتخاب براتون مشکل تر میشه .
اگر ایسر آشغال هست به قول شما ، لنوو هم آنچنان حرفی برای گفتن نداره در زمینه کیفیت ساخت و لنوو با تکیه بر کانفیگش تونسته در بازار ایران برای خودش جا پیدا کنه .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله سوتی دادم :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر بزرگوار بنده خودم MSI GE620 dx دارم این لپ تاپی که میخام بگیرم واسه خواهرم میخام بگیرم و با توجه به نیازش میخام خرید کنم.
محدودیت بودجه رو تا سقف دوتومن میتونم جا به جا کنم ولی با این نیازها که میبینم نیازی نیست بیشتر از این هزینه بشه به نظرم.
خواستم نظر سایر علما رو هم بدونم که مستفیض شدم!
aryaiee (30-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks