گارانتی دل با زیگوارت سونی ایران رهجو ایسر و IBM و asus با گارانتی سازگار سونی . ایسوس و دل گارنتی امرتات MSI گارانتی بدر و دیجیتال هم فکر کنم الان ایسوس رو گارانتی می کنه.
درباره گارانتی بین الملل که اکثرا یک اسم اما اگر وارد کننده وارد کننده معتبری باشه اونوقت شاید به کار بیاد این گارانتی کارکردش هم به این صورت که لپ تاپ شما به نمایندی اصلی اون برند که معمولا هم در دوبی هست در صورتی خرابی ارجاع داده میشه و معمولا زمان زیادی باید انتظار بکشید گارانتی شرکت ایرانی هم که خوب مثل سایر قطعات سخت افزاری مثلا شرکت های مثل امرتات یا سازگار و زیگوارت خودشون می تونند اشکال های موجود دستگاه رو در مراکز پشتیبانی بر طرف کنند و اگر هم لازم شد کلا دستگاه عوض بشه موظف هستند که دستگاه جدید تحویل بدند اما برای گارانتی بین الملل به این صورت که با فرض این که ثابت بشه دستگاه شما باید تعویض بشه شما باید منتظر بمانید تا دستگاه به دوبی ارسال بشه و در محموله بدی مشابه همان برای ایران ارسال بشه و شما هم لب تاپ تحویل بگیرید.
در اخر هم فکر کنم چیزی که معرفی کردم بد نباشه لپ تاپ بر خلاف PC چهره اش هم مهم علاوه بر زیبائی شما وقتی یک لپ تاپ رو خوب برانداز کنید معمولا از جنس بدنه و نحوه قرار گرفتن پورت ها سایر چیزها می تونید تا حدی نصبت به کیفیت دستگاه هم مطلع بشید به هر حال اون مدل از IBM صفحه نمایش خیلی خوبی داره ضمن این که اون قیمت در سایت رسمی معمولا در بازار ارزان تر در مورد دل هم خوب شاید بشه گفت پرفروش ترین برند از خوب ترین ها هم هست اما اگر من باشم تو بازار ایران سمت اون نمی رم اگر هم قیمت های دقیق بگیرید می بینید که نمونه های معتبر با گارانتی های خوب تفاوت قیمت بیشتری نسبت به سایر نمونه های تو بازار دارند .
در مورد لپ تاپ سلیقه و ظاهر دستگاه به نظر من خیلی مهمه پس بهترین مشاور برای شما گشتن توی بازار و دیدن انواع مدل های در رنج قیمت مورد نظر شما از نزدیک فقط کافی 2 یا 3 برند و گارانتی های معتبر رو در نظر بگیرید تا چیزی که می خواهید پیدا کنید.

Bookmarks