وسترن رو پیشنهاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اگر سری پاسپورتی میخوای بگیری . ultra بگیر
وسترن رو پیشنهاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اگر سری پاسپورتی میخوای بگیری . ultra بگیر
blackmoon (18-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چشم
و یه سوال دیگه که اینو برا یکی از دوستان می پرسم
می خوان لپتاپ msi ge60 رو صرفا برای بازی بگیرن من پیشهاد کردم که پی سی بگیرن ولی خودشون میگن لپ تاپ گیمینگ می خوان و یه سوال کردن که من از شما بپرسم که رم بالاتر تاثیر بیشتری در اجرای بهتر بازی در این لپ تاپ داره یا ssd ؟
خوشون بین مدل با رم 8 و ssd و رم 16 و هارد معمولی گیر کردن
نظر شما؟
ممنون
مدل 8 گیگ و ssd مناسبترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
blackmoon (18-01-15)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون
امشب خیلی وقتتون رو گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks