قبلا رفتم، ولی چیز مناسبی پیدا نکردم. کلا مشکل من اینه که مثل Win XP هنگام اتصال اون دو تا مانیتور که نشون دهنده ی Data Transfer هست تو Taskbar نشون داده نمیشه !
عضو VIP شهرسختافزار
Saeed-Milan (06-03-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
شما اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنید کافی است بر روی مانیتور موجود در تکسبار دابل کلیک کنید تا پنجره زیر برای شما باز بشه و در آن گزینه Local Area Connection را کلیک کنید تا پنجره زیر ظاهر بشه مانند یندوز Xp ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگر مشکلت در ویندوز XP هست برادر باید به تنظیمات کارت شبکه بری و در اونجا در قسمت پایین چک مارک کزینه Show On Task bar When Connect رو بزنی البته دقیقاً شبیه این کلمه که نوشتم نیست ولی مثل همینه فقط به تنظیمات کارت شبکه برو خودت می فهمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
بخدا قسم ما قصد جسارت نداشتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته روشی دیگری نیز وجود داره که شما فرمودید ، من هم لازمه اضافه کنم که روشی که شما فرمودید فقط و فقط برای زمانی است که کانکشن برای ارتباط داشته باشد ...
مثلا من به شخصه که تنظیمات مودمم رو روی حالتی قرار دادم که دیگه کانکشن نسازم و به محض ورود به ویندوز
وصل باشم ...
™Ali (07-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks