سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به شخصه نظرم این هست که دوران مک آفی و پاندا و سیانتیک به پایان رسیده و اونها در حال حاضر چیزی
برای گفتن ندارند ...
من دو سال هست که از نود آپ دیت روزانه ( ESET NOD32 Antivirus Business Edition )استفاده می کنم و واقعا راضی هستم ... چرا که حجم دانلود پایین و سریع است ...
"ESET NOD32 Antivirus Business Edition" شامل آنتی ویروس و آنتی اسپای ور و
"ESET Smart Security" شامل آنتی ویروس، آنتی اسپای ور، آنتی اسپم و فایروال طراحی نموده است.
می تونم به جرات بگم توی این دو سال هیچ ویروس یا موجود مزاحم دیگری مثل کرم و جاسوس و تروجان ...
نتونستن به سیستم من راه پیدا کنند ...
در آینده نیز که ویندوز 7 رو نصب کنم نسخه اسمارت سکوریتی نود 32 رو نصب خواهم کرد ...
البته از حق هم نباید گذشت چرا که Avira هم آنتی ویروس خوبی است ولی من پیغام هاش رو دوست ندارم
من نود رو دوست دارم چراکه مثل ببری خفته در سیستم عمل می کنه ... ساکت و بی صدا کار خودش رو می کنه
در ضمن Avira و nod32 در آخرین رتبه بندی ، اول و دوم بین تمامی آنتی ویروس های جهان شدند ...
سایت فارسی نود32 : http://www.nod32.ir
توضیحات ارائه شده برای این آنتی ویروس :
ضد ویروس "ESET NOD32 Antivirus" دارای بالاترین قدرت آشکارسازی ویروسها در صنعت نرم افزارهای ضد ویروس می باشد. قابلیت حفاظت پیشگیرانه ( ProActive) به کمک هوش مصنوعی این نرم افزار کاربران را در مقابل ویروسهای جدید و خطرات ناشی از آن محافظت می نماید.

Bookmarks