برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من استفاده زیادی ازش ندارم کل 232 گیگش رو در قالب یه پارتیشن گذاشتم برای ویندوز 10 و اطلاعات خودم هم مثل بازی ها و... تو هارد جدام میریزم فقط نرم افزار ها رو تو این SSD نصب میکنم.
تا اینجا که راضی بودم چون تازه کمتر از یک ماهه که به قیمت 385 تومان از بازار کامپیوتر رضا خریدمش قبلاً با هارد وقتی فایرفاکس یا کروم رو آیکنش رو کلیک میکردم یه 9 - 10 ثانیه ای باید صبر میکردم تازه خود مرورگر باز بشه اما تو SSD تا روی آیکن فایرفاکس کلیک میکنم حتی موقعی کپی فایل های سنگین یا رایت DVD هم سریع باز میشه در صورتی که قبلاً مثلاً وسط رایت یه DVD اشتباهی دستم می خورد فایرفاکس یعنی دیگه باید کلی صبر میکردم سیستم از هنگ بیرون بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئنم که مصرفم زیاد نیست چون اصلاً خوندن نوشتن زیادی به صورت دستی در درایو C که SSD هستش ندارم ولی نمی دونم چرا نرم افزار Samsung Magican میگه که تا حالا 1.8 ترابایت مصرف داشتم که به نظرم عجیبه!
اینم اسکرین شاتش: http://s8.picofile.com/file/82948456..._EVO_250GB.jpg
درباره 232 گیگ هم ببینید هارد دیسک ها و SSD ها همه شون کلاً از یه استاندارد خاص ظرفیت دهی تابعیت میکنن.
ویندوز هر گیگابایت رو 1024 مگابایت می دونه اما شرکت های تولید کننده هارد دیسک و SSD ها هر گیگابایت رو 1000 مگابایت می دونن یعنی این وسط بابت هر گیگ 24 مگابایت عملاً از دست میره.
من خودم یه روش ساده برای اینکه بفهمم هر هارد دیسک یا SSD ظرفیت واقعی اش چقدره دارم که اینطوریه:
ببینید هر گیگ در نظر ویندوز معادل 1,073,741,824 بایت هستش اما در نظر کمپانی های تولید هارد دیسک و SSD معادل 1,000,000,000 بایت هستش.
خب حالا من میام یه کار میکنم 1 میلیارد بایت رو می نویسم 250 میلیارد باید که بشه مثلاً 250 گیگ از نظر کمپانی ها یعنی این عدد 250,000,000,000
حالا اینو 3 بار تقسیم بر عدد 1024 میکنم تا از بایت به گیگابایت تبدیل بشه و همینطور که می بینید میشه 232 گیگابایت یعنی حجم واقعی یه هارد یا SSD که روش نوشته 250 گیگابایت.
میشه این کار رو با کمک سایت های آنلاین مثل سایت زیر هم انجام داد:
فقط عدد 250 میلیارد بایت که گفتم رو در سایت بالا بزنید و تبدیل به گیگابایت کنید می بینید که 232 گیگابایت در میاد.کد:http://www.convertunits.com/from/byte/to/gigabyte
این برای تمامی هارد دیسک ها و SSD های موجود هم صدق میکنه مثلاً برای هارد 1 ترابایتی باید عدد 1,000,000,000,000 رو بزنید در واقع همون 1000 گیگ + 9 تا صفر جلوش که 9 تا صفر معادل همون هر 1 میلیارد بایت میشه 1 گیگ هستش وقتی اینو با روش بالا که گفتم حساب کنید می بینید که هارد یا SSD با ظرفیت اسمی 1 ترابایتی هم در واقع 931 گیگ حجم داره.
یعنی در واقع فقط کمپانی های بزرگ اون عدد بایت طولانی ظرفیت هارد رو رندش میکنن که 1 گیگ از 1,073,741,824 میشه فقط 1,000,000,000 بایت.
خودم که با این روش کلی حال میکنم تو مغازه ها قبل از خرید می تونم بفهمم ظرفیت واقعی هر هارد یا SSD چقدره امیدوارم این روش به درد بقیه هم بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks