سلام دوستان
وقتی نظرات سایت های مختلف رو درباره SSD های مختلف می خونیم می بینیم که هر کسی زمان تقریبی خودشو برای سرعت بوت ویندوز گفته درسته؟
خب سر همین موضوع به فکرم رسید یه برنامه ساده برای شمارش مدت زمان مورد نیاز برای Restart ویندوز بسازم که در حد خودم دست و پا شکسته ساختمش.
کارکرد نرم افزار خیلی آسونه فقط اجراش کنید و روی دکمه Restart کلیک کنید تا کامپیوتر شما رو خاموش و روشن کنه بعدش خودش موقع لاگین دوباره به حسابتون در ویندوز میاد و نتیجه رو میگه.
فقط دقت کنید که پس از Restart دوباره باید به همون اکانت قبلی لاگین کنید نه اکانت دیگه ای و همچنین وقتو تلف نکنید تا بالا آمد سریع وارد اکانتتون بشید چون اینم جزو تایمش حساب میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تست سرعت Restart کامپیوتر من با SSD مدل Samsung 850 EVO 250GB هستش که 49 ثانیه خاموش و روشن شدن مجددش طول کشیده.
البته چند بار تست گرفتم بین 49 تا 51 ثانیه برای من متغیر بود که احتمالاً به خاطر همون لاگین کردن تو حسابم یکی دو ثانیه کمتر بیشتر میشه.
ممنون میشم دوستان این نرم افزار رو دانلود و تست کنن:
همچنین جهت اعتماد شما از امن بودن نرم افزار دو کار انجام شده:کد:http://s9.picofile.com/file/8294821968/Windows_Boot_Timer.zip.html
1.نرم افزار هرگز نیاز به دسترسی Administrator نداره و تو اکانت معمولی Standard Account هم به خوبی کار میکنه.
2.سورس پروژه کامل نرم افزار که با نرم افزار اتوران ساز AutoPlay Media Studio 8.5 ساخته شده (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) لینکش در زیر هست که حتی می تونید به جای دانلود فایل بالا سورس زیر رو دانلود کنید و با نرم افزار AMS کد هاش رو بررسی کنید و سپس تستش کنید.
کل کد هاش در بخش On Show پیج Main هستش که می تونید بررسی کنید.
ویژگی شروع مجدد نرم افزار هم برای این دسترسی مدیر نمی خواد چون نرم افزار در پوشه Start-Up داخل منوی استارت خود یوزر فعلی شورتکات خودشو میسازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم همین کامپیوتر رو بیشتر ندارم و سر همین قضیه خیلی دوست دارم بدونم روی هارد دیسک معمولی چه نتیجه ای میده یا SSD من نسبت به SSD های دوستان چه رتبه ای داره.کد:http://s8.picofile.com/file/8294822142/Windows_Boot_Timer_AMS_Project.zip.html
از حرفه ای های انجمن می خوام خواهشاٌ تستش کنن کلاً 4 مگابایت بیشتر نیست و حجم زیادی ازتون کم نمیشه به جاش تاپیکو پر میکنیم از تست سرعت های خودمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks