برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه دوست من اینکه ایست نمیگذاشته وارد سایتی شوید بخاطر وجود وبگارد در آن محصول بوده نه فایروالاین رو هم یادم رفت یگم که من نه تنها فابروال ویندوز رو off می کنم بلکه سعی می کنم از آنتی ویروس هایی که فایروال دارن و به اصطلاح internet security هستن استفاده نکنم چون اجازه باز شدن خیلی از سایت ها رو نمی دن و قبلا هم که eset security داشتم فایروال اون رو هم off می کردم مثلا فایروال نود سایتهایی که سریال رایگان اون رو قرار می دادن رو هم می بست و کلی به مشکل بر می خوردم
شما هم نیاز نبوده فایروال را خاموش کنید و میتوانستید با مراجعه به تنظیمات ایست آن سایت را وارد لیست سفید سایت ها کنید.
شما نمیتوانید در شبی تاریک در میان جنگل پر از خطر با خود چاقو نبرید چون آخرین باری که با چاقو میوه ای پوست کندید و خوردید، پس از آن دلدرد گرفتید!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از کرم های رایانه ای بوسیله فایروال متوقف میشوند و خاموش کردن آن از سوی شما اصلا کار استانداردی از نظر امنیتی نبوده
مهم این نیست که پول آن هکر پرداخت نشود. مشکل این است که تمام فایل های شما رمزگذاری می شود و عملا آن سیستم عامل و فایل هایش به درد زباله دان میخورند.در مورد باج افزار هم این نکته رو یادآوری کنم که توایران کسی نمی تونه از این کارها بکنه چون دو سوته بازداشت می شه
از اون طرف اگه یه فرد یا گروه از خارج از کشور بخوان این کار رو توی ایران پیاده سازی کنن تیرشون به سنگ می خوره چون مثلا من نوعی چطوری باید پول به حسابش یا حسابشون واریز کنم paypal که ایران رو تحریم کرده الان برنامه نویس ها و گرافیست های داخلی خودمون برای دریافت پولشون از خارج مشکل دارن
این صحبت شما مانند آن است که بگوییم ما که پولی نداریم به کسی بدهیم پس در اتوبان با سرعت زیاد حرکت کنیم و اگر هم برخورد کردیم و مقصر بودیم و تصادف شد هم ما پولی نداریم بدهیم. بله پولی نداریم به عنوان مقصر به طرف مقابل بدهیم اما در این راه پای ما قطع شده و برادرمان ضربه مغزی و ماشینمان هم مچاله!!!! یا به قول اصفهانی ها چماله!!!

Bookmarks