برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم
بله. بعد از استاکس نت ایران فهمید که نمیتوان به آنتی ویروس خارجی اعتماد کرد و آنها با همدستی آمریکا ممکن است هر بلایی سر ما بیاورند وباید روی پای خودمان بایستیم.
این یکی غیر ممکن است. با تست این آنتی ویروس متوجه میشوید که پایگاه داده این آنتی ویروس حقیقتا مطابق با گفته سازنده هایش کاملا بومی است و اصلا هیچ چیز این نرم افزار کپی شده از نمونه دیگری نیست.ضمن اینکه پایگاه دادشون رو ممکنه از یک شرکت خارجی خریداری کرده باشن و به اصطلاح فقط یک فرم جدید براش طراحی کرده باشن
دوم اینکه استفاده از موتور یک آنتی ویروس خارجی مثل آنتی ویروس ایرانی ایمن(که دارای موتور بیت دفندر است) یا شید که استفاده غیر مجاز از دو موتور آویرا و ناد 32 است، این همه آفتابه و لگن نمیخواهد!!1 با حدود 10 نفر هم میشود یک آنتی ویروس کپی کاری شده را طراحی و پشتیبانی کرد نه مثل این شرکت 100 نفر را استخدام کنید!!!
من با این قسمت موافق نیستم. این ابزاری که نام بردید هیچکدام اینترنت سکیوریتی نیستند و بسیاری از قابلیت های آنتی ویروس های پولی را ندارند و مثلا اگر شما به یک باج افزار آلوده شوید، اینها که نام بردید می نشینند و نابود شدن لحظه به لحظه سیستم شما را تماشا میکنند.برای کاربرای خانگی، آنتی ویروس های رایگان مثل avast، avira یا ashampoo کفایت می کنه
پس به نظر من تهیه یک ابزار امنیتی خوب و معتبر برای کاربری که صبح تا شب به اینترنت متصل است الزامی است.

Bookmarks