KING (28-12-09), Saeed-Milan (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بنده هم میرعماد رو پیشنهاد می کنم ولی الان خودم از فونت ایران نستعلیق استفاده می کنم و هیچ مشکل خاصی در نقطه گذاری و ارتباط بین حروف ندارم
در تمام برنامه ها این مشکل رو دارید ؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (28-12-09), Saeed-Milan (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نه هيچ كدو كارم رو راه ننداخت لينك نرم افزار مير عماد هم خرابه دوستان كسي داره لينكش رو بده هرچي گشتم چيزي نيافتم
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iMehran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
Saeed-Milan (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من برای من هم این کلمات رو درست می نویسه ولی در بعضی از کلمات مثل جمله کران ها و چند تا دیگه مشکل داره شما این رو امتحان کن ببین چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Saeed-Milan (29-12-09)
کاربر شهرسختافزار
شما درست ميگيد دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فونتي كه به من داديد همين كه خودتون با هاش تايپ كرديد.
در ضمن كسي نظري در مورد اين موضوع نداره ممكنه مربوط به نوع ويندوز باشه دوست من شما خودت از چه ويندوزي استفاده مي كنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز XP
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Saeed-Milan (30-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده در برنامه ی آفیس امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کرد . در فتوشاپ CS4 ME هم بدون مشکل کار می کند . میرعماد رو هم میتونید از اینجا بگیرید ولی نسخه ی اورجینالش هم خیلی گرون نیست و بنده اورجینالش رو پیشنهاد می کنمدوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطور
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از تمام دوستان برای شرکت در این تاپیک و راهنمایی هاشون تو عروسی تون جبران کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks