بنده هم میرعماد رو پیشنهاد می کنم ولی الان خودم از فونت ایران نستعلیق استفاده می کنم و هیچ مشکل خاصی در نقطه گذاری و ارتباط بین حروف ندارم
در تمام برنامه ها این مشکل رو دارید ؟
با تشکر :11():
Printable View
بنده هم میرعماد رو پیشنهاد می کنم ولی الان خودم از فونت ایران نستعلیق استفاده می کنم و هیچ مشکل خاصی در نقطه گذاری و ارتباط بین حروف ندارم
در تمام برنامه ها این مشکل رو دارید ؟
با تشکر :11():
نه هيچ كدو كارم رو راه ننداخت لينك نرم افزار مير عماد هم خرابه دوستان كسي داره لينكش رو بده هرچي گشتم چيزي نيافتم
دوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطورنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
بله دوست من برای من هم این کلمات رو درست می نویسه ولی در بعضی از کلمات مثل جمله کران ها و چند تا دیگه مشکل داره شما این رو امتحان کن ببین چی میشه:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
شما درست ميگيد دوست من:yes:نقل قول:
اون فونتي كه به من داديد همين كه خودتون با هاش تايپ كرديد.
در ضمن كسي نظري در مورد اين موضوع نداره ممكنه مربوط به نوع ويندوز باشه دوست من شما خودت از چه ويندوزي استفاده مي كنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
ویندوز XP
بنده در برنامه ی آفیس امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کرد . در فتوشاپ CS4 ME هم بدون مشکل کار می کند . میرعماد رو هم میتونید ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیرید ولی نسخه ی اورجینالش هم خیلی گرون نیست و بنده اورجینالش رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
دوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطور
موفق باشید :11():
ممنون از تمام دوستان برای شرکت در این تاپیک و راهنمایی هاشون تو عروسی تون جبران کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]