دوست عزیز مگه من گفتم که این برنامه تغییری در گرافیک و جزئیات بازی ایجاد نمی کنه...؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نقل قولی که بالا آوردم رو دوباره دقیق!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بخونی متوجه اشتباهت می شی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در ضمن تا اونجا که یادمه شما انتظار داشتین با این برنامه امتیاز 3D mark خودتون رو افزایش بدین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم بدون هیچ تغییر سخت افزاری...؟؟؟؟؟؟
این برنامه که کارت 9600 شما رو 9800 نمی کنه...!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بهتره در حد یک برنامه ازش انتظار داشته باشین...

اینم که شما تغییری ندیدین دلیل نمی شه این برنامه کار نمی کنه!!!! همه ی شرایط لازم باید فراهم باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پس لطف کنین دقت خودتونو بیشتر کنین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یا علی...
بابا من با چه زبوني بگم اين DX10 اصلا كار نميكنه (حداقل ما تاثيرشو نديديم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
منم كي انتظار افزايش امتياز 3DM06 رو داشتم من انتظار كاهش رو نداشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه كلام بگم كه ما كه از اين DX10 خير نديديم(ماله XP منظورمه) اگر شما كسي رو مي شناسيد كه خير ديده يا تستي رو سراغ داريد كه مقايسه اي انجام داده در اسرع وقت با 110 تماس بگيريدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( دليلشو كه مي دونيد!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید