پاسخ: دایرکت ایکس 10 واسه ایکس پی
با سلام من معذرت میخوام از همه دوستان به خصوص از destiny و مخصوصا از اون دوستی که لینک یکیش رو داده بود.
چند تا هم حرف دارم لطفا بی طرفانه گوش کنید :
1.من تازه اومدم فروم و بخش درخواست نرم افزار و این تاپیک رو دیدم که تعداد مشاهده زیاده و لینکهایی هم که داده شده مردن پس خواستم به کسی که اینجا مراجعه میکنه کمک کنم !
2.هر چیزی که مینویسم از خودم در نمیارم مطمئن باشید .
3.من هم برنامه ها رو نساختم و هیچ تعصبی هم روشون ندارم اگه کسی xp کار میکنه ببینه واقعا کار میکنه یا نه اگه کار نکرد بازم عذر خواهی خواهم کرد.
واسلام
من هم اطلاعاتم رو افزایش خواهم داد یا اگه احتیاج بشه ویرایش.
نقل قول:
با سلام من معذرت میخوام از همه دوستان به خصوص از destiny و مخصوصا از اون دوستی که لینک یکیش رو داده بود.
چند تا هم حرف دارم لطفا بی طرفانه گوش کنید :
1.من تازه اومدم فروم و بخش درخواست نرم افزار و این تاپیک رو دیدم که تعداد مشاهده زیاده و لینکهایی هم که داده شده مردن پس خواستم به کسی که اینجا مراجعه میکنه کمک کنم !
2.هر چیزی که مینویسم از خودم در نمیارم مطمئن باشید .
3.من هم برنامه ها رو نساختم و هیچ تعصبی هم روشون ندارم اگه کسی xp کار میکنه ببینه واقعا کار میکنه یا نه اگه کار نکرد بازم عذر خواهی خواهم کرد.
واسلام
من هم اطلاعاتم رو افزایش خواهم داد یا اگه احتیاج بشه ویرایش.
تشکر دوست عزیز به خاطر پست های مفیدتون (مخصوصا ویندوز se7en 64 bit)...
ایشاا... بیشتر شما رو ببینیم تو فروم...:11():
من DirectX 10 NCT Release 2 for Windows XP Final نصب کردم روی Xp و تست گرفتم ولی متاسفانه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر شما راهی هست که بشه آنلوکش کرد ؟
نقل قول:
من DirectX 10 NCT Release 2 for Windows XP Final نصب کردم روی Xp و تست گرفتم ولی متاسفانه :
به نظر شما راهی هست که بشه آنلوکش کرد ؟
حسين جان من DirectX 10 NCT Release 2 رو 2 ماه پيش با 3Dmark 06 ازش تست گرفتم.
دريغ از افزايش يك امتياز در 3Dmark06 (تو كيفيت تصاوير و Texture ها در بازي هم تغييري احساس نشد.)
به دوستان پيشنهاد مي كنم اصلا طرفش نرن. (اگر هم نصب كرديد مشكلي نيست چون DX 9.C فرقي نداره)
:11():
نقل قول:
دريغ از افزايش يك امتياز در 3Dmark06 (تو كيفيت تصاوير و Texture ها در بازي هم تغييري احساس نشد.)
به دوستان پيشنهاد مي كنم اصلا طرفش نرن. (اگر هم نصب كرديد مشكلي نيست چون DX 9.C فرقي نداره)
من گول این دایرکت ایکس 10 برای Xp رو خوردم و ویستای نازنینم رو پاک کردم و رفتم سراغ Xp چون فعلا 2 گیگ رم دارم و یکم تو بازی های حجیم مثل وارهد رمم پر میشه و باید از ویژوال مموری استفاده کنم که خیلی بد میشه چون وقتی از بازی میای بیرون باید حتما ریست کنی تا مثل آدم کار کنه سیستم :1. (38):
نقل قول:
دوست عزیز برنامه هایی که در این تاپیک ارائه شدند ارتقای سخت افزاری ایجاد نمی کنن که انتظار داشتین امتیاز 3D mark افزایش پیدا کنه...؟؟؟!!!!
به طور واضح مگه امتیاز 3D mark06 شما در xp با تست در vista افزایش پیدا می کنه...؟؟؟ عموما که کاهش 200-100 امتیازی داریم...:1. (27):
این برنامه ها هم صرفا ارتقای نرم افزاری هستن (بهینه سازی نرم افزاری) برای بهبود کیفیت و جزئیات تصاویر...
نقل قول:
من گول این دایرکت ایکس 10 برای Xp رو خوردم و ویستای نازنینم رو پاک کردم و رفتم سراغ Xp چون فعلا 2 گیگ رم دارم و یکم تو بازی های حجیم مثل وارهد رمم پر میشه و باید از ویژوال مموری استفاده کنم که خیلی بد میشه چون وقتی از بازی میای بیرون باید حتما ریست کنی تا مثل آدم کار کنه سیستم :1. (38):
و شما دوست عزیز...
تنها بازی حجیم که رم قورت!! می ده تو ویستا فقط Warhead هست که ویژوال مموری هم تاثیری روش نداره...
منم با 2 گیگ تو ویستا بازی می کنم ولی مشکلی در خروج از بازی ندارم...
این کاهش رم و فریز شدن تصاویر(البته در صحنه های فضا باز و شلوغ) رو می شه با افزایش فرکانس رم به حداقل 900 و فرکانس سی پی یو حداقل 2.8 جبران کرد...
دیگه اینکه دوست عزیز شما چه کارتی دارین که می خواین Warhead دایرکتس 10 بازی کنین؟؟؟
من با 8800GT با جزئیات very high (یادم رفت دقیق چی بود!! ex...) در رزولوشن کامل مانیتور 19 واید بازی نمی کنم اون وقت شما با 9600GT می خواین دایرکتس 10 بازی کنین؟؟؟
این دایرکتس 10 که تو این تاپیک ارائه شده نمی تونه دقیقا دایرکتس 10 ویستا باشه و انتظار اینکه بتونین جزئیات very high که در ویستا قابل دسترسی هست رو در xp انتخاب کنین انتظار زیادی هست...:yes:
ولی این دایرکتس کیفیت و جزئیات تصاویر دایرکتس 9 رو تا حد زیادی بهبود می بخشه طوری که تصاویری با کیفیت نزدیک به دایرکتس 10 رو می ده...
پس می تونین با همون جزئیات High کیفیتی بهتر از دفعات قبل داشته باشین...
آخرین درایور کارت گرافیکی هم از لزومات به شمار میاد...
گاهی اوقات هم نصب دوباره بازی...!!
موفق باشید...:11():
با سلام
ما خودمون هم نفهمیدیم این دایرکتس 10 تو اکس پی چیه ولی فقط می دونستم که این اتفاق افتاده و امکان هم داره و با توجه به بعضی اخبار قابل اطمینان هم هست...
شما فقط دوباره نصب کنید به نظر من...
بعد از backup گرفتن از savegame ها
نقل قول:
این برنامه ها هم صرفا ارتقای نرم افزاری هستن (بهینه سازی نرم افزاری) برای بهبود کیفیت و جزئیات تصاویر...
همون بالا که گفتم :
نقل قول:
(تو كيفيت تصاوير و Texture ها در بازي هم تغييري احساس نشد.)
خواهشا بیشتر توجه کن :great:
نقل قول:
دوست عزیز برنامه هایی که در این تاپیک ارائه شدند ارتقای سخت افزاری ایجاد نمی کنن که انتظار داشتین امتیاز 3D mark افزایش پیدا کنه...؟؟؟!!!!
به طور واضح مگه امتیاز 3D mark06 شما در xp با تست در vista افزایش پیدا می کنه...؟؟؟ عموما که کاهش 200-100 امتیازی داریم...:1. (27):
ولی این دایرکتس کیفیت و جزئیات تصاویر دایرکتس 9 رو تا حد زیادی بهبود می بخشه طوری که تصاویری با کیفیت نزدیک به دایرکتس 10 رو می ده...
پس می تونین با همون جزئیات High کیفیتی بهتر از دفعات قبل داشته باشین...
نقل قول:
نقل قول:
همون بالا که گفتم :
نقل قول:
(تو كيفيت تصاوير و Texture ها در بازي هم تغييري احساس نشد.)
خواهشا بیشتر توجه کن :great:
دوست عزیز مگه من گفتم که این برنامه تغییری در گرافیک و جزئیات بازی ایجاد نمی کنه...؟؟؟:1. (27):
اگه نقل قولی که بالا آوردم رو دوباره دقیق!!:great: بخونی متوجه اشتباهت می شی...:rules:
نقل قول:
دريغ از افزايش يك امتياز در 3Dmark06
در ضمن تا اونجا که یادمه شما انتظار داشتین با این برنامه امتیاز 3D mark خودتون رو افزایش بدین...:1.:
اونم بدون هیچ تغییر سخت افزاری...؟؟؟؟؟؟
این برنامه که کارت 9600 شما رو 9800 نمی کنه...!!!!:1. (27):
پس بهتره در حد یک برنامه ازش انتظار داشته باشین...
اینم که شما تغییری ندیدین دلیل نمی شه این برنامه کار نمی کنه!!!! همه ی شرایط لازم باید فراهم باشه...:1. (19):
پس لطف کنین دقت خودتونو بیشتر کنین...:great::great:
یا علی...
آخرين پستم در اين تاپيك!!!!
نقل قول:
دوست عزیز مگه من گفتم که این برنامه تغییری در گرافیک و جزئیات بازی ایجاد نمی کنه...؟؟؟:1. (27):
اگه نقل قولی که بالا آوردم رو دوباره دقیق!!:great: بخونی متوجه اشتباهت می شی...:rules:
در ضمن تا اونجا که یادمه شما انتظار داشتین با این برنامه امتیاز 3D mark خودتون رو افزایش بدین...:1.:
اونم بدون هیچ تغییر سخت افزاری...؟؟؟؟؟؟
این برنامه که کارت 9600 شما رو 9800 نمی کنه...!!!!:1. (27):
پس بهتره در حد یک برنامه ازش انتظار داشته باشین...
اینم که شما تغییری ندیدین دلیل نمی شه این برنامه کار نمی کنه!!!! همه ی شرایط لازم باید فراهم باشه...:1. (19):
پس لطف کنین دقت خودتونو بیشتر کنین...:great::great:
یا علی...
بابا من با چه زبوني بگم اين DX10 اصلا كار نميكنه (حداقل ما تاثيرشو نديديم :1. (38):)
منم كي انتظار افزايش امتياز 3DM06 رو داشتم من انتظار كاهش رو نداشتم.:1. (2):
خلاصه كلام بگم كه ما كه از اين DX10 خير نديديم(ماله XP منظورمه) اگر شما كسي رو مي شناسيد كه خير ديده يا تستي رو سراغ داريد كه مقايسه اي انجام داده در اسرع وقت با 110 تماس بگيريد:1. (40): ( دليلشو كه مي دونيد!)