پاسخ: آخرين پستم در اين تاپيك!!!!
نقل قول:
بابا من با چه زبوني بگم اين DX10 اصلا كار نميكنه (حداقل ما تاثيرشو نديديم :1. (38):)
منم كي انتظار افزايش امتياز 3DM06 رو داشتم من انتظار كاهش رو نداشتم.:1. (2):
خلاصه كلام بگم كه ما كه از اين DX10 خير نديديم(ماله XP منظورمه) اگر شما كسي رو مي شناسيد كه خير ديده يا تستي رو سراغ داريد كه مقايسه اي انجام داده در اسرع وقت با 110 تماس بگيريد:1. (40): ( دليلشو كه مي دونيد!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب خودت که داری می گی... اینکه شما تاثیری ندیدین دلیل نمی شه کار نمی کنه!!!
شاید همه مراحل رو درست انجام ندادی...؟؟؟
کاهش امتیاز هم به این برنامه بر نمی گرده شرایط تست رو بررسی کنین...!!
بازم می گم که به انتظار شما ازین برنامه بر می گرده... اگه دنبال دایرکتس 10 واقعی هستین که مجاب شین می تونین یه سرچ تو اینترنت انجام بدین و Xp Gamers edition Directx 10 رو دانلود و استفاده کنین...
فقط دقت کنین از کجا دانلود می کنین چون ممکنه بعدا اظهار نظر کنین که اونم کار نمی کنه...!!!!!
در ضمن دوست عزیز من که این تاپیک رو نزدم پست مربوط به لینک این برنامه رو هم من ندادم پس...
بهتره احترام همدیگه رو نگه داریم و همدیگرو متهم به دروغگویی یا کلاه برداری یا هرچیزی که منظورتون بود نکنیم... .:1. (36):
بهتره که این بحث ها همین جا تموم شه این تاپیک به اندازه کافی منحرف شد...
من از دوستان دیگر معذرت می خوام ایشالا... سعی می کنم نتایج کاملی پیدا کنم که شک و ابهام در این مورد واسه همیشه!! رفع بشه...
با سپاس...
پاسخ: دایرکت ایکس 10 واسه ایکس پی
خيلي بدي عزيز اين وميگم آويزه ي گوشت كن
rezaf28.blogfa.com
پاسخ: دایرکت ایکس 10 واسه ایکس پی
نقل قول:
اگه دنبال دایرکتس 10 واقعی هستین که مجاب شین می تونین یه سرچ تو اینترنت انجام بدین و Xp Gamers edition Directx 10 رو دانلود و استفاده کنین...
لینک دانلود این نرم افزاری که شما گفتید رو پیدا کردم اگر کسی خواست امتحان کنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]