Agne (13-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بهترین کار اینه که هاردت رو دربیاری و به کامپیوتری دیگه که آنتی ویروس روش نصبه وصل کنی و ویروس کشی کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم واسه یکی از دوستام همین کار رو کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (13-08-09)
شما مطمئنی این آخرین راه حله؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطور باشه کاره سختیه ولی غیر ممکن نیست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
ویروس شما چه جور ویروسیه(چیکار میکنه)؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه بار با آنتی ویروس های آنلاین تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی از آنتی ویروس های معروف تو سایتشون دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (14-08-09)
کاربر شهرسختافزار
آقا اونی که لینک دادم
پرتابله نصب کجا بود
|
|
[QUOTE=moazeni71;155333برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه بار با آنتی ویروس های آنلاین تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی از آنتی ویروس های معروف تو سایتشون دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
فرمایش شما درست بود من search کردم و دیدم این چیزی که شما گفتید هست!
الان داره انجام میده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلتون حل شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو چه سایتی اسکن کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، الان کاملا درست شده، موبایلامونو اسکن کردیم خو د آنتی ویروسو آپدیت کردیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم گوگل نوشتم NOD32 بعد در اولین صفحه گزینه ی online scan رو انتخاب کردم،
یک فایل 2Mb دانلود کردم، و کار کمی طول کشید (نه خیلی زیاد البته) و کلی ویروس پیدا کرد؛
بعد همون نسخه ی ESET که دوست عزیزمون چند صفحه ی پیش زحمتشو کشیده بودن و قبلا دانلود کرده بودم ایندفعه بی هیچ اشکالی نصب شد و بالا اومد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
جسارتا یه عرضی داشتم:
مشکل من حل شد اما من چند روز پیش یه بنده خدایی رو دیدم که از ما طلب آنتی ویروس داشت به اسم
symantec من هرچی بهش گفتم بزار از همین آنتی ویروسای خودم بهت بدم قبول نکرد و گفت از محیط و اسم symantec (اگر درست نوشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) خوشش میاد.
حالا من از شما میخام که لینک دانلودش و صد البته register key اشو به من بدیدو
ممنون میشم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این آنتی ویروسه خوبی نیست ارزش داره من منصرفش کنم؟
نظرتون چیه؟
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 22-08-09 انجام شده است علت: خراب کاری کردم
من خودم با ESET و AVIRA کار میکنم بیشتر هم ESET رو قبول دارم .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks