شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
Download K-Lite Codec Pack
شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
Download K-Lite Codec Pack
M3RS4D 50062 (18-12-14)
|
باسلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
codec pack نصب شد.
nvidia geforce gt250m.
بانرم افزارCCLEANERپاک شد.
ولی هنوزمشکل هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیک Compatibility رو بزنید . روی ایکون برنامه کلیک راست پرارپتیس و در قسمت Compatibility . گزینه windows xp sp3 رو انتخاب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (18-12-14), SajjadKhati (18-12-14)
میشودکاملترتوضیح بدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی ایکون برنامه total media کلیک راست کنید .در قسمت propertis گزینه Compatibility رو کلیک کنید و تو لیست سیستم عامل ویندوز xp sp3 رو انتخاب و تیکشو بزنید . apply کنید و برنامه رو اجرا کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (19-12-14)
شما میتونید از نرم افزار DVB DREAM استفاده کنید ! پلیر خوبیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من کارت تی وی یو اس بی استفاده میکنم ، اولش برای ویندوز 8.1 مشکل داشت تا اینکه با مراجعه به سایت خارجی درایور رو برای ویندوز 8.1 گرفتم
بعد نرم افزار رو هم آپدیت کردم تو تنظیمات هست برو و اپدیتش بکن احتمالا درست میشه !
مشکل از کارت گرافیک نیست امید جان برای رزولوشن های بالا از 720 تصویرش اینجوری میشه ( تیکه ای از تصویر در منو ها سیاه میشه )
آخرین ویرایش توسط Farc0da3lx در تاریخ 18-12-14 انجام شده است
iranpg (24-12-14)
بله شمادرست گفتیدمشکل به روزنبودن نرم افزاربودکه باورودبه سایت مادایران ان رابه روزرسانی کردم ودرست شد.متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Farc0da3lx (03-01-15)
بنظرم Dvbviewer از همه بهتره
SichboPVRراهم امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks