AMD>INTEL (12-12-15)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پاسخ: دانلود منیجر
 پاسخ: دانلود منیجر
                برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید دوست من همون جور که امید عزیز گفتن مشکل شما در فعال سازی لایسنس و کرک هست چون وقتی ورژن جدید رو ریختین و نتونستین اون رو رجیستر کنید اون نسخه رو به درستی پاک نکردین و اثراتش هم در درایوی که در اون ویندوز نصب شده و هم در رجیستری ویندوز باقی مونده به همین دلیل هست که دیگه رجیستری نسخه ی پایین تر جواب نمیده من پیشنهادم به شما اینه که تو تنظیمات کنترل پنل ویندوزتون تیک گزینه ی Show hidden رو فعال کنید و تو درایوی که ویندوز نصب هست تمام پوشه هایی رو که مربوط به IDM هست رو پاک کنید و در قسمت رجیستری ویندوزتون هم هر پوشه ای رو که مربوط به IDM هست رو پاک کنید و کامپیوترتون رو ریستارت کنید و نسخه ی 6.22 یا 6.23 رو نصب کنید اگر هم نمی تونید و باز میخواید دانلود منجر رو استفاده کنید باید ویندوز رو پاک کنید و دوباره نصب کنید چون راه دیگه ای نیست وتا زمانی که تمام اثرات نسخه ی جدید دانلود منجر که نصب کردین روی ویندوزتون از بین نره شما نمیتونید نسخه ی پایین تر رو کرک و رجیستر کنید و با ارور مواجه میشید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 12-12-15 انجام شده است
AMD>INTEL (12-12-15)
 پاسخ: انتخاب دانلود منیجر به جز IDM
                من الان نسخه 6.25 رو دارم بدون هیچ مشکلی نرم افزار کامل پاک کن بعد از ای سایت اخرین نسخه رو دانلود کنکد:www.p30download.com
|  | 

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

خب مشکل از فایروال comodo بود که جلوی دسترسی کرک به رجیستری رو میگرفت. مجبور شدم برم تو safemode کرک اجرا کنم
این comodo با هیچ کس شوخی نداره اگه فایروال رو خاموش کنی یا حتی exit کنی بازم نمیشه. تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم که به کرک اجازه دسترسی بده
ممنون از توجهتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks