برای بازی برای مدت طولانی بهتره باطری رو خارج کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای بازی کردن چی کار کنم؟ چون برای بازی حتما باید شارژر وصل باشه چطور استفاده کنم خراب نشه
برای بازی برای مدت طولانی بهتره باطری رو خارج کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درست ولی چطوری خارجش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطریش جدا میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
نه دادا جدا نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستی من وقتی شارژرو وصل میکنم و گامو میزارم رو سرامیک مچه دستم که میخوره گوشه لپتاپ یه برق خفیفی داره.... مشکل داره یعنی لپتاپ یا معمولیه؟ تو نت چنجا هم خونده بودم لپتاپای دیگه هم اینطور میشن... حالا نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبیعی هست . بله مشکلی نیست . باطری داخلیه فقط یک کول پد تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسیفقط برا بازی شارژر وصل باشه و100 درصد هم شده باه مشکل برا باتری گیدا نمیشه؟برنامه چیزی نیس مثل لنووها که باتری رو غیر فعال کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
شما فقط یک کول پد مناسب آلمینیومی دیپ کول n9 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15), PC-ADVISOR (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
g56jk بهتره یا g550jx؟
g550jx با رم 8 که حدود 3700 هستش کیبوردش بلک لایت داره؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks