سلام به همه دوستان
نظرتون در مورد asus g551jm چیه؟
آیا بدرد رندرگیری میخوره؟
من عمده کارم کار با نرم افزارایی مثه تری دی و کتد و ... است.
نظر شما چیه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سلام به همه دوستان
نظرتون در مورد asus g551jm چیه؟
آیا بدرد رندرگیری میخوره؟
من عمده کارم کار با نرم افزارایی مثه تری دی و کتد و ... است.
نظر شما چیه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
|
بستگی به سطح کار شما دارد . در کل لپتاپ مورد مناسبیه برای رندرگیری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کارم در سطح دانشجویی
حالا میشه شما یه لپ تاپ مناسب کار با این نرم افزارها پیشنهاد بدید؟
ASUS N551JK - Aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
دستگاه بالا تقریبا فاکتورهای لازم برای کار شما دارد . کیفیت ساختش هم مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم خوبه اما سری گیمینگ رو بیشتر می پسندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز رفتم asus g551 بگیرم ولی فروشنده گفت که سفارش اورپا رو دارم که کیف.هدست و موس نداره ولی ب جاش ویندوز 8.1 اورجینال داره و بلوری.میخواستم ببینم آیا ارزش ویندوز اورجینال از لوازم جانبی بالا بیشتره یا نه؟
|
کاملا دروغ میگه . موس و کیف رو برداشتن از جعبه . از جای مطمئن تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چیزی به عنوان سفارش اروپا وجود نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فروشگاهی که میگم یکی از معروف ترین فروشگاه های اصفهانه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks