ASUS-K556UB-G
مورد مناسبیه
MatinKing (27-03-16)
کاربر شهرسختافزار
متشکرم. این مدل مشکل ناسازگاری با ویندوز 7 رو داره هیچ جایگزینی نیست؟یا این مشکل قابل حل نیست؟>
- - - Updated - - -
متشکرم. این مدل مشکل ناسازگاری با ویندوز 7 رو داره هیچ جایگزینی نیست؟یا این مشکل قابل حل نیست؟>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 هم آش دهن سوزی نیست که ساپورت نکردنش عیب حساب بیاد . من 8.1 pro نسخه 64 بیتی با اپدیت 2015 را خیلی بهتر از 7 میدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MatinKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MatinKing (27-03-16)
کاربر شهرسختافزار
آخه از ویندوز 8 هم پشتیبانی نمیکنه : https://www.asus.com/support/Download/3/829/0/2/45/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این جا فقط درایور ویندوز 10برای دانلود موجوده
دوست دارم قدرت عمل داشته باشم برای تعویض ویندوز.
بهتر از این لپ تاپ بودجه چه قدر میخواد ؟ممنون
آخرین ویرایش توسط MatinKing در تاریخ 27-03-16 انجام شده است
MatinKing (28-03-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.به نظرتون تعصب روی nvidia رو کنار بذارم مورد های بهتری میتونم بگیرم با همون 2 تومن یا 2200؟ یا خیلی فرقی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس بی زحمت با 2 تومن بدون در نظر گرفتن برند مدلتون رو بفرمایید تا مقایسه کنم. مرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks