ASUS-K556UB-G
مورد مناسبیه
کاربر شهرسختافزار
سلام برای گیم بهترین لپ تاپ در این بودجه چه مدل هایی هست ؟ فیلم هم میبینم باش
من مدل ASUS K556UB - G - 15 inch Laptop از دیجی کالا مدنظر دارم
تنها اشکالش پشتیبانی نکردن غیر از ویندوز 10 هست که باعث شد این رو نگیرم
لطفا در پیشنهاد این ویژگی ها را مد نظر قرار دهید:
1 گرافیکش از 840M یا 940M یا 740M پایین تر نباشه(مثلا 830M نباشه در سری 800 ها)
2 nvidia و اینتل باشه
3 برای فیلم دیدن هم مناسب باشه (فول اچ دی )
4 از قطعات با کیفیت و عمر خوب باشه (در حد این بودجه)
5-تا 200 تومن بالا پایین اهمیتی ندارد
سپاسگذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
MatinKing (27-03-16)
کاربر شهرسختافزار
متشکرم. این مدل مشکل ناسازگاری با ویندوز 7 رو داره هیچ جایگزینی نیست؟یا این مشکل قابل حل نیست؟>
- - - Updated - - -
متشکرم. این مدل مشکل ناسازگاری با ویندوز 7 رو داره هیچ جایگزینی نیست؟یا این مشکل قابل حل نیست؟>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 هم آش دهن سوزی نیست که ساپورت نکردنش عیب حساب بیاد . من 8.1 pro نسخه 64 بیتی با اپدیت 2015 را خیلی بهتر از 7 میدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MatinKing برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MatinKing (27-03-16)
کاربر شهرسختافزار
آخه از ویندوز 8 هم پشتیبانی نمیکنه : https://www.asus.com/support/Download/3/829/0/2/45/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این جا فقط درایور ویندوز 10برای دانلود موجوده
دوست دارم قدرت عمل داشته باشم برای تعویض ویندوز.
بهتر از این لپ تاپ بودجه چه قدر میخواد ؟ممنون
آخرین ویرایش توسط MatinKing در تاریخ 27-03-16 انجام شده است
MatinKing (27-03-16)
|
|
MatinKing (28-03-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.به نظرتون تعصب روی nvidia رو کنار بذارم مورد های بهتری میتونم بگیرم با همون 2 تومن یا 2200؟ یا خیلی فرقی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل PC رقابت بین NVIDIA و AMD جدی هست . خیلی از تولید کنندگان همانطور که میبینید به چیپ های AMD متمایل شدند . اگر قدرت کمی داشتند این همه شرکت به AMD سوئیچ نمیکردند .
MatinKing (28-03-16)
کاربر شهرسختافزار
پس بی زحمت با 2 تومن بدون در نظر گرفتن برند مدلتون رو بفرمایید تا مقایسه کنم. مرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks