مدل asus n550jk کانفیگ بدی نداره اما اصلا گیمینگ نیست!مدل های msi توصیه میشه.
مدل asus n550jk کانفیگ بدی نداره اما اصلا گیمینگ نیست!مدل های msi توصیه میشه.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
Hessam II (10-07-14), noobkiiler (10-07-14)
دلیل اینکه گیمینگ نیست چی هست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-طراحی این لپ تاپ گیمینگ نیست.چون از خانواده N در ASUS هستش و خانواده گیم ASUS با پسوند G شناسایی میشوند!لازم به ذکره که البته خانواده از خانواده U,S. قویتر هستند اما باز هم در رتبه گیمینگ قرار نمیگیرند!
2-مهمترین گزینه بعد از سخت افزار قوی در خرید لپ تاپ واسه گیم،تحمل شرایط کاری گیم در مدت زمان بالا هستش.که این لپ تاپ چون از خانواده گیمینگ نیست همان خنک کننده های معمولی (مایل به قوی)رو داراست!
Hessam II (10-07-14)
با این گرافیک و این پردازنده هیچوقت از کولینگ معمولی استفاده نمیشه . اگر برای گیمینگ نبود از یک گرافیک ضعیفتر استفاده میکرد که دما کنترل شده تر باشه . با احترام به نظر شما این لپتاپ تمام فاکتورهای یک لپتاپ گیمینگ رو دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید یک سوالی العان واسه من پیش اومد که اگر تمام فاکتورهای یک لپ تاپ گیمینگ رو داره پس چرا در خانواده multimedia هستش؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم خدمت شما:برد کامل با 2 فن کوچک و کاملا معمولی با سیستم تکسو!!
Asus-G550JK-Disassembly-13.jpgcsm_N550_UnterseiteOffen_2ea314e866.jpg
AMD>INTEL (10-07-14), noobkiiler (10-07-14)
این سیستم کولینگ کاملا موثر برای خنک کردن این دستگاه هست . همین عکس ها جواب سوال شما رو میده . واقعا از سیستم کولینگ خوبی استفاده کرده است . کافیه با مادربرد msi مقایسه کنید .اون پایپ ها و سیستم کولینگ دو فن کاملا توانایی خنک کردن cpu , gpu این دستگاه رو دارند . من به کانفیگ کلی نگاه میکنم این دستگاه تمام فاکتورهای رو داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-07-14)
شما واقعا به این میگید کولینگ خوب؟من خودم طرفدار asus هستم اما واقعیت به اینه این لپ تاپ گیمینگ نیست.دوست گرامی این یک لپ تاپ تقریبا قوی در خانواده خودش هستش.اما کولینگ ضعیفی واسه گیم داره.شما اصلا به فن ها دقت کردید؟شما به سینک دقت کردید؟به ابعاد کابینت؟تنها کاری شده طراحی asus طوری بوده که دست رو خنک نگه داره!!اگر غیر این بود کمپانی در سری گیمینگ قرار میدادش!به طراحی سخت افزار دقت کنید این رو دارید با لپتاپ گیمینگ msi مقایسه میکنید؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد video memory ddr3 اسوس حق با شماست . من صحبت اصلا درباره این موضوع نبود . مسئله درباره کولینگ اسوس قیاس با msi هست .در جریان هستم که vram لپتاپ msi از نوع GDDR5 هست که نکته مثبتی هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks