سخت افزارش كه بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما كيفيت ساخت گيگابايت بهتر از msi هست ؟
کاربر شهرسختافزار
سخت افزارش كه بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما كيفيت ساخت گيگابايت بهتر از msi هست ؟
|
|
100 درصد . من از سال 77 تو بازار کامپیوتر هستم . سیر تکاملی شرکت ها رو دیدم . همینطور تعمیرکار هستم میزان خرابی ها رو تا حدودی میدونم . شخصا به سمت msi نمیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faraways برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (29-06-15), M3RS4D 50062 (22-02-15)
کاربر شهرسختافزار
از جهت کیفیت یا قیمت که فرقی نمیکنه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
قیمتی که فرق میکنه ولی نه نجومی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت هم همونیه که هست . فیک نداره لپ تاپ. مگر پارت نامبر ها مختلف باشه که تغییرات(نه کیفیت) توی حروف کیبورد و زبان ویندوز و اینجور چیزا هست.
Mehrdad.A 88 (23-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks