دو فن حلزونی روی برد این لپتاپ هست . خیر هیچ آسیبی به led نمیزنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
دو سوال داشتم
1=میخواستم ببینم این لپتاپ یعنی asus g550jx چندتا فن داره مممنون میشم با منبع بهم اطلاع بدید ممنون
2=با توجه که اگزوز این لپتاپ بین لولای درب قرار داره باد گرمی که به صفحه نمایش میزنه باعث خرابیش نمیشه؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط black storm در تاریخ 03-08-15 انجام شده است
|
|
دو فن حلزونی روی برد این لپتاپ هست . خیر هیچ آسیبی به led نمیزنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15), JiMmY.j (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فناش خوب هست؟ یعنی برای گیمینگ خوبه البته میخوام کیفیت خودشونو بدونم
بعد این که نظرتون درباره این لپتاپ که تو بازار 3690 بود چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
متشکرم از شما من دیروز این مدلو به جای g56jk خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار درستی کردم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط black storm در تاریخ 03-08-15 انجام شده است
black storm (03-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم از شما که همیشه بهترین جواب هارو به من دادید از اون وقتی که در سایتتون ثبت نام کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی باتر این مدل داخل هست به نظرتون چطور استفاده کنم تا باریش خراب نشه
بعد احساس میکنم میرسه به 100 درصد باتریش غیر فعال میشه با برق کار میکنه.... همینطوریه به نظرتون؟؟
باطری رو در حالت عادی بگذارید روند شارژ و دشارژ به طور طبیعی انجام بشه .فقط موقع بازی طولانی باطری رو خارج کنید تا گرما کمتر بشه . همچنین یک کول پد خوب هم تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
کاربر شهرسختافزار
یعنی رسید به 100 درصد از برق درش بیارم تا کم بشه مثلا تا 15 درصد بعد بزارم شارژ بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون وقتی رسید به 100 درصد باز هم شارژرو نزارم وصل باشه؟
بله شارژ و دشارژ کامل بشه . وقتی به 100 رسید خارج کنید شارجر رابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks