چرا!!؟ به نظر من که مورد سوم به دلیل گرافیک ddr5 از مدل دوم یعنی n56 jk ارزش خرید بیشتری داره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله به همین خاطر قسمت مربوط به گرافیک رو Bold کردم، مقدار حافظه اصلا واسم مهم نیس... مهم سری و نوع حافظه س...
فعلا نظرم بیشتر رو msi هستش ولی همونطور که اشاره کردم صفحه نمایش واسم مهمه که ظاهرا تعریفی نداره صفحه نمایش msi و ایسوس تو این مثله بهتره و مورد بعدی شنیدم که لولاهای ضعیفی داره و ی ضعفه دیگه پشتیبانی نه چندان خوب ماتریکس! و در کل نمیدونم کیفیت ساخت ایسوس رو داره یا نه!
- - - Updated - - -
مشکلی سر انتخاب مدل ندارم الان تو رنج 3500 همین ی مدل ge60 2pc رو داره که 3600 قیمتشه... مشکل صفحه نمایش و کیفیت کلی لپ تاپهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinik11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks