سلام به همه دوستان.من تازه عضو شدم.خسته شدم از بس گشتم.هر چی داخل نت مشخصات لپ تاپ ها رو میزنم هر فروشگاهی یه چیزی زده (با هم دیگه فرق داره)
من لپ تاپی میخوام که نرم افزار های متلب و برنامه نویسی و نرم افزار های تخصصی برق راحت اجرا کنه.از لحاظ گرافیکی هم تدوین و ویرایش عکس با فتوشاپ و کورل و ... را هم انجام میدم.بازی هم هر جند وقت یه بار.من چندتا مدل پیدا کردم ولی موندم..............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1)نهایت تا 3300000
2)فقط برند ایسوس و لنوو

خودم قبلا ایسوس مدل N61JV داشتم خیلی راضی بودم ولی خراب شد.

Asus N55VV
Asus N56JR
Lenovo Y510P

خواهشا مشخصات دقیق شو برام بزارید.نظرات خودتونم بگید در مورد برند های دیگه.ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید