همون z510 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام !
اساتید من دیشبو امروز صبح رفتم دنبال اون e540 هیچ کس تو شهرمون اون مدل ک کارتش840 هست رو نداره! همشون 740 هستن! با رم 8گیگ!
البته همه z510 رو هم پیشنهاد دادن و من پیرو فرمایشات@AMD>INTEL در مورد خرابیlan-wireless گفتم یک پوزخند زدن و گفتند ک z510 همچین مشکلی نداره و گارانتی داره تعمیرکار کجا بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چ کنم؟ e540 با کارت 840 از کجا گیر بیارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا برمz510 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون z510 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nemidonam (02-02-15)
|
|
عزیز این مدل هم دیدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...72/#post310101
nemidonam (02-02-15)
کاربر شهرسختافزار
به نظر بنده بد نیست Acer v3-573g مدل جدیدش رو هم در لیست انتخاب هاتون داشته باشین . گرافیک این لپ تاپ GTX850M هست و از پردازنده 4210u/4510u استفاده می کنه .
البته هنوز وارد بازار ایران نشده .
امروز دومین باره که در ارتباط با خرابی لن Z510 میشنوم . احساس می کنم یه داستانی پشت این قضیه باید باشه .من پیرو فرمایشات@AMD>INTELدر مورد خرابیlan-wireless گفتم یک پوزخند زدن و گفتند ک z510 همچین مشکلی نداره و گارانتی داره تعمیرکار کجا بود
قبلا هم در ارتباط با مشکل خرابی هارد های Z500/Z510 کلی مکافات داشتیم که مشخص شد برداشت اشتباه برخی دوستان عامل این مشکل شده بود .
متاسفانه اکثر این اتفاقات بیشتر شایعه هستش و اکثرا از سمت انجمن ها/سایت های معروف استارت می خوره و به دلیل غرور و عدم پذیرش اینکه اشتباه کردن این شایعات دامن زده میشه . اگر پیگیری کنین می بینین اکثر اطلاعاتی که داده می شه در این شرایط بیشتر اطلاعات کاملا اطلاعات من در آوردی هستش .
در اینگونه موارد شدیدا توصیه میشه در ارتباط با مسایل خرابی از گارانتی سوال کنید
آخرین ویرایش توسط hayyan در تاریخ 02-02-15 انجام شده است
nemidonam (02-02-15)
کاربر شهرسختافزار
اره دیدم خیلی شیک بود. ولی همونطور ک انتظار داشتم فروشنده گفت برای وب مناسب نیست خودش ی ایسوس داشت فول اچ دی بود خدایی نوشته ها ریز بود زوم هم ک میکردی خوب میشد اما گفت کارت گرافیک لپ تاپ ها کشش فول اچ دی ندارند! نمیدونم شاید بلوف زد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
یعنی تو بازار جهانی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hayyan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بیاد چقد میشه تو ایران؟
من خودمم نظرم رو همین z510هست بنظر خیلی خوبه.
نظری من دادم میتونید از تعمیرکارهای همکار در تهران هم استعلام بگیرید . هیچ گارانتی به user میزان خرابی رو نمیده . بعد از بالای 15 سال کار تو تمام گارانتی ها آشنا هایی دارم که بتونم اطلاعات درست بگیرم . غلط یادرست . انتخاب با شماست .برای من هیچ فرقی نمیکنه یوزر چه لپتاپی بخره .
موفق باشید
M3RS4D 50062 (02-02-15), nemidonam (02-02-15)
کاربر شهرسختافزار
ای بابا پسz510 ک خراب میشه!
عجب گیری کردیم با این شرکتای لپ تاپ سازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چرا لپتاپ رو از سایت اینترنتی مثل لیون تهیه نمیکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Lenovo ThinkPad E540 i5 6 1TB 2G Laptop
M3RS4D 50062 (02-02-15), nemidonam (02-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون خبر نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرید خیلی راحت تر هم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nemidonam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nemidonam (02-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks