با سلام خدمت دو دوست عزیز و گرامی آقا نیما و آقا رضا
من لب تاپ خاصی که بتواند نیازم را مرتفع کند را مد نظر ندارم و از بین هزاران مدل تنها موردی را می خواهم که از عهده ی کارهای مورد نیاز من به خوبی برآید . مشخصا" کارهای من در ارتباط با امور گرافیکی سنگین است . مانند ساخت انیمیشن و رندر آن , ساخت گیم های دو بعدی و سه بعدی (البته این کار را فعلا در ایران انجام نمی دهم و برای انجام این کار دو سه باری مجبور شدم بروم دهلی . چون در آنجا به صورت نیمه حرفه ای و شبکه ای با مدلهای فوق پیشرفته PC , کارهایمان را انجام می دادیم ) و سایر امور گرافیکی که عموما با مایا و تری دی مکس و... در ارتباط است . لازم به ذکر است که من در انتخاب و خرید هر چیز , نهایت دقت را دارم و می توانم بگویم مشکل پسند هستم . من لب تاپ را نیز به خاطر این می خواهم که هزینه های کاریم را کمتر کنم و کمتر به خاطر یک هفته کار بی نمک !!! به هند بروم و پول الکی خرج کنم ! پس قیمت لب تاپ مورد نظر من اهمیت چندانی ندارد . البته میزان وزن و شارژدهی و اندازه صفحه و مدل لبتاپ نیز مهم نیست . تنها موارد زیر برایم اهمیت دارد :
CPU , Cache , Ram , HDD , VGA , HDMI , Full HD که من انتظاری که از لب تاپ دارم این است که حداقل تا پنج شش سال آینده نیاز به خرید مجدد نباشد !
راستی تا یادم نرفته : من چون معمولا بازیهای گرافیک سنگین را نیز انجام می دهم و هرگز از آخرین عناوین بازیها در طول هفته غافل نیستم و همچنین فیلمهایی از نوع HD را جهت تماشا بیشتر می پسندم , بنابراین لب تاپی نیاز دارم که هم خروجی HDMI داشته باشد و هم اینکه FULL HD باشد . در مورد اینکه لب تاپی نتواند از DX11 پشتیبانی نماید نیز باید بگویم که اگر سیستم عامل کارخانه ای لب تاپی WIN7 بود , یقینا" کارت گرافیک آن لب تاپ نیز DX11 را ساپورد می کند ! (ولی خودمونی ها کاش همه چیز مثل PS3 بود . اونوقت از گرافیک کم نمی آوردیم !!! )
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks