برای بازی سازی که نیاز به رندرینگ 3 بعدی و گرافیک بسیار بالا داره چه دستگاهی پیشنهاد می کنید؟
البته من تازه دارم این کار رو شروع می کنم.
کاربر شهرسختافزار
برای بازی سازی که نیاز به رندرینگ 3 بعدی و گرافیک بسیار بالا داره چه دستگاهی پیشنهاد می کنید؟
البته من تازه دارم این کار رو شروع می کنم.
|
|
همون 1050 براتون مناسبه . هر چند پیشنهادم برای اینطور کارها خرید سیستم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه بودجه مون نمیرسه. 1 تومن زیاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بشه یه چیزهایی که فعلا ضروری نیستند رو کم کرد مثلا 12 مگ رم. منظورم دستگاهی با رم حدود 12 مگ است
آخرین ویرایش توسط justafriend در تاریخ 13-07-17 انجام شده است
Acer Aspire VX5-591G-76UAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (13-07-17)
کاربر شهرسختافزار
بسیار متشکرم. دستگاه بسیار خوبی است. دو سوال
1. قلم روش ندیدم. چه قلمی براش خوب است؟
2. برند ایسر به خوبی ایسوس است؟ ازنظر کیفیت و دوام
AMD>INTEL (13-07-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پیشنهاد می کنم لپ تاپ زیر رو بخرید و موقع خرید هم می تونید درخواست کنید رم رو به 16 گیگ ارتقا بدن
ASUS FX553VD - C
justafriend (14-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ VX5-591G-76UA
* کارت گرافیک GeForce GTX 1050 یا GeForce GTX 1050 Ti DDR5 ؟ هر دو اسم یکی هستند؟ بالای صفحه کارت گرافیکی دوم و پایین صفحه اولی رو آورده.
* و باتری 3 سلولی داره و 6 ساعت شارژدهی
* SSD هم نداره
* رم 16 گیگ
لپ تاپ ASUS FX553VD - C
* کارت گرافیک GTX 1050 DDR5 4GB
* باطری 4 سلولی و 48 وات ساعت (چند ساعت شارژدهی؟)
* SSD 256 GB هم داره
* رم 12GB DDR4
شما ازنظر مشخصات آماری و همچنین کیفیت و دوام دستگاه ها، کدوم رو بهتر می دونید؟
آخرین ویرایش توسط justafriend در تاریخ 14-07-17 انجام شده است
لینک سایت های فروش حذف شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایسر را پیشنهاد میکنم . باز هر جور صلاح خودتون هست . عملا از نظر کیفیت ساخت تفاوتی ندارند .
justafriend (14-07-17)
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک GeForce GTX 1050 یا GeForce GTX 1050 Ti DDR5 به نظرم هر دو یکی هستند؟
اطری 4 سلولی (48 وات ساعت) چند ساعت شارژ میده؟
1050 TI قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم بستگی به کاری که با دستگاه انجام میدید دارد .
justafriend (14-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks