قیمت که نمیشه پیش بینی کرد . ولی با این بودجه میتونی تهیه کنی . خیلی روی 2k بودن حساس نباشه . چون انتخابت محدود میشه . مشخصات قدرتمند را مد نظر قرار بده .نقل قول:
Printable View
قیمت که نمیشه پیش بینی کرد . ولی با این بودجه میتونی تهیه کنی . خیلی روی 2k بودن حساس نباشه . چون انتخابت محدود میشه . مشخصات قدرتمند را مد نظر قرار بده .نقل قول:
برای بازی سازی که نیاز به رندرینگ 3 بعدی و گرافیک بسیار بالا داره چه دستگاهی پیشنهاد می کنید؟
البته من تازه دارم این کار رو شروع می کنم.
همون 1050 براتون مناسبه . هر چند پیشنهادم برای اینطور کارها خرید سیستم هست .نقل قول:
سیستم به جای خود. مواقعی نیاز به متحرک بودن است و نمیشه سیستم دسکتاپ رو جابجا کرد.
لطف می کنید اسم و مدل کامل اون لپ تاپ ها رو بگید؟ و کدوم شون برای این کار از اون دیگری بهتره؟
مشخصات این دستگاه را چک کنید . هیچی کم نداره . البته 5.700 . ولی هیچی کم نداره 24 گیگ رم . گرافیک 1050 TI و ..نقل قول:
Acer Aspire VX5-591G-7079
متاسفانه بودجه مون نمیرسه. 1 تومن زیاده :1. (26):
اگر بشه یه چیزهایی که فعلا ضروری نیستند رو کم کرد مثلا 12 مگ رم. منظورم دستگاهی با رم حدود 12 مگ است
Acer Aspire VX5-591G-76UAنقل قول:
بسیار متشکرم. دستگاه بسیار خوبی است. دو سوال
1. قلم روش ندیدم. چه قلمی براش خوب است؟
2. برند ایسر به خوبی ایسوس است؟ ازنظر کیفیت و دوام
ایسر برند خوبیه . ولی در بازار ایران بعضی از برندها با توجه به عدم آگاهی . منفی میشه نظرات مردم و خریداراننقل قول:
دوسال گارانتی معتبر داره
قلم هم عموما WACOM باید بگیرید
سپاسگزارم :11():