راستش همین الآن منصرف شدم از خرید لپتاپ. با یه جستجو کاملاً به این پی بردم که PC به صرفهتره. ولی اونقدام سر رشته ندارم از قطعات مختلف و نمیدونم سیستم رو چجوری ببندم که بهترین بهرهوری رو داشته باشم مطابق با بودجه و نیازم.
ولی به هر حال ایدهآلهام رو میگم، خودتون کمک کنین که چی بگیرم:
مانیتور:
مانیتور خیلی واسم مهمه. نمیخوام کنتراست و رنگدهیش ضعیف باشه. ینی رنگا رو سرد و بیروح نشون نـده.
و اینکه کنتراست و عمق رنگ مشکیش حتماً حتماً حتماً زیاد باشه. ینی مثلاً وقتی حین بازی وارد یه محیط تاریک میشم، رنگ مشکی قشنـــگ غلیظ و عمیق باشه.
رزولوشنش هم حداقل فول اچدی باشه. ولی سایزش برام مهم نیس. چه 15 اینچ باشه، چه 21.
میخوام ارزونترین مانیتور با این مشخصات رو بگیرم. با 3 تومن گیر میاد همچین مانیتوری؟ یا کمترم هست؟
کِیس:
من به سختافزاری نیاز دارم که بازیهای امسال رو با رزولوشن 1080p و گرافیک Ultra و با 60 فریم بالا بیاره.
سیپییو رو از اینتل پیشنهاد ندین. بهجاش بگین از AMD چی بگیرم. چون به صرفهتره.
به یه کارت صدای قدرتمند هم شدیداً نیاز دارم. یه چیزی باشه که هم نسبتاً ارزون باشه، هم قدرتمند. مثلاً در حدی باشه که فایلهای Hi-Res رو پخش کنه. کیفیت صدا خیلی واسم مهمه.
هارد هم 2 ترابایت باشه. SSD هم 250 گیگ باشه.
کلاً اگه بخوام کِیس و مانیتور رو جمع ببندم، میشه 13 یا شایدم 14 تومن.
اصلاً هم اهل این برند بازیا نیستم. فقط دنبال کاراییام و میخوام یه سیستم کاملاً مقرون به صرفه داشته باشم. امیدوارم راهنمایی کنین. :)

Bookmarks