درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالاً فردا قصد تهیه لپتاپ رو داشته باشند. من بهشون سری پردیتور با 12700 و 3060 رو گفتم بخرید.
بهم گفتند اگه مدل قویتر مد نظر هست هم بگو. ولی من فک نکنم نیاز داشته باشم. این مدل رو مثلاً گفتند:
ولی من گفتم سری نیترو یهذره کیفیت ساختش پایینتره و پردیتور بهتره.PHP Code:
https://www.bprshop.com/product/10495-Acer-AN515-i9-32-512-6
در کل نظر شما هم دوست دارم بدونم. اما من پردازنده 12700 برام کاملاً کافیه. کارت گرافیک هم که برای بازی میخوام و نمیشه ازشون بخوام کارت قویتر تهیه کنید! هرچند 3060 کاملاً برام کافیه. چون گیمر سنگین نیستم.
حالا فردا قراره شخصی که مسئول خرید هست باهام تماس بگیره. طرف شغلش مرتبط با سختافزاره و ممکنه بگه فلان مدل مثلاً از سری جی ایسوس یا فلان، از پردیتور قدرت بیشتری داره و انتخاب بهتریه.
الآن این شخص به رئیسم گفته این مدل پردیتور با 12700 و 3060 «قیمتش بهنظر بالاست شاید چون کم گیر میاد، و مدلهای ایسوس سری جی خیلی خفن و قوی هستند.»
در نهایت تصمیم با خودمه. ولی باید بتونم یه جواب داشته باشم که این مدل از مدلهای دیگر بهتره. لطفاً به من توضیح بدید که چرا این مدل پردیتور نسبت به ایسوس سری جی انتخاب بهتریه.
------------------
ضمناً برای ارتقا هم یه راهنمایی کنید. چون بهم گفت میتونی قطعات رو ارتقا بدی. ازشون بخوام همونجا ارتقا رو انجام بدن؟ اگر آری، میخوام یک SSD دو گیگ اضافه کنم. یه راهنمایی کنید که چه مدل یا مدلهایی خوبه. البته اگر ممکنه یهجور راهنمایی کنید که اونجا اذیت نشن. یعنی لازم نباشه دنبال مدل خاص یا کمیابی بگردند.
و اینکه SSD پانصد گیگ خود لپتاپ رو بفروشم به خودشون یا اونم رو لپتاپ بمونه؟
برای ارتقا رم هم فکر میکنم 16 گیگ کافیه و ارتقا نیاز نیست. باز نظر شما هم مهمه.
Bookmarks