برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من فک کنم بالای 90 درصد مواقع مانیتور جدا بهش وصل کنم (الآن مانیتور 22 اینچ معمولی دارم). احتمالاً در آینده مانیتور 32 اینچی نسبتاً پیشرفته بخوام بخرم.
بازی اول شخص و سوم شخص (مثلاً tomb raider) یا استراتژی (مثلاً Civ V) بازی میکنم. در بازی Civ V با سیستم خودم، اونقدر پردازش هنگام turning کند میشد که غیرقابل بازی میشد. این بازی البته ریل تایم نیست.
نرمافزار هم چیز خاصی استفاده نمیکنم و فک نکنم جای نگرانی باشه. برنامهنویس وب هستم.
در کل فک کنم این پردازندههای 11800H و 12700H برای استفادههایی که من میکنم زیاد هستند و پردازنده ضعیفتر و کارت قویتر هم میتونه خوب باشه. چون ازون طرف گرافیک 3060 ممکنه لب مرزی باشه!
لطفاً بگید معایب این نیترو 5 نسبت به پردیتور، بهجز پردازنده ضعیفتر چیه؟
مثلا SSD سرعت کمتری داره؟ کیفیت ساخت شاید اونقدر خوب نیست؟ خنککننده بدتر؟
مواردی که از کاربرد type-c گفتید، الآن قرار نیست استفاده کنم! ولی میترسم در آینده استفادههای دیگری براش بیاد که نداشتنش باعث افسوس بشه.
اما اتصال مانیتور پیشرفته و کارت قویتر هم برام کاربرد داره (مزیت 3070 در نیترو 5).
حالا با این اوصاف، لطفاً پیشنهادتونو بگید.
------------
آقا این کارت گرافیکها واتشون خیلی فرق داره. مثلاً مدل جدیدتر پردیتور فک کنم 150 واته، قبلیه 130 وات. نیترو 5 با اینکه 3070 هست ولی واتش خیلی کمتره انگار. در اینباره هم اگه یه توضیح بدید ممنون میشم.
- - - Updated - - -
با سلام و احترامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما هم دوست دارم بشنوم. با توجه به موارد استفادهای که در پستهای اول به شما گفتم، نیترو 5 (پردازنده 5800H) چقدر کافیه؟
Bookmarks