برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دقیق متوجه نشدم. میدونیم که نیترو یا پردیتور با
11900h نسبت به 11800h
و
12900h نسبت به 12700h
قدرتشون بالاتره. ولی مشکل دما در اون حد نیست که باعث بشه بگیم اون ضعیفترها انتخاب بهتریاند؟
من یکم ناراحت شدم. چون احتمال میدم مدلی که پردیتور و پردازنده نسل 12 و 3070 کنار هم داشته باشه در بازار نباشد. اگر در بازار بیرون موجود هست لطفاً مشخصات دقیقتر اون لپتاپ رو بهم بگید. اگر در اینترنت هم هست لطفاً لینکشو بهم بدید.
اگر هم نیست یا ممکنه نباشه، لطفاً شما نظر خودتونو بگید که بین پردیتور و پردازنده نسل 12 و 3070 کدومها رو حذف کنم و مدلی که بهترین انتخاب از نظر شما هست رو بهم بگید. چون یکم خسته شدم و انتخاب برام سخته.
ببخشید شما رو هم خسته کردم.
درباره خریدار هم، اگه مشخصات دقیقتر بهم بگید و بهش بگم این مدل با این مشخصات در بازار موجوده، شاید مجبور به پیدا کردنش بشه.
اگر هم لینکی از مدل لپتاپ باشه بازم خوبه. چون اگر هم بگوید در بازار موجود نیست، میگم از این سایت خریداری کنید.
Bookmarks