واسه منم یه 5 بار اینجوری شد، ظاهرا Handshaking بین Mail Server و Server Site یه جاییش مشکل پیدا می کنه! من یه چند باری دوباره فوروارد کردم و از نو آدرس دادم تا آخر سر رفت!نقل قول:
Printable View
واسه منم یه 5 بار اینجوری شد، ظاهرا Handshaking بین Mail Server و Server Site یه جاییش مشکل پیدا می کنه! من یه چند باری دوباره فوروارد کردم و از نو آدرس دادم تا آخر سر رفت!نقل قول:
سلام
حالا اگر اعلام نتایج زمان بر حداقل می شد چنتا نوشته بر تر رو توی سایت قرار بدید تا بخونیم لااقل .
بالاخره سه نفر برتر از بین بیش از 150 شرکت کننده مشخص شدند !
اما هر کدوم عیب هایی داشتند . برای همین تصمیم گرفتیم که ضمن ارسال نسخه نظر داده شده مقاله به نویسنده ، فرصت دو روزه ای نیز برای ادیت نهایی این دوستان داده بشه و در نهایت هم ترکیبی از مقاله این سه نفر روی وب سایت اصلی میره .
منتظر ایمیل ما باشید ، شاید شما یکی از همون سه نفر باشید :1. (35):
متشکرم شهریار عزیز
کاش اون 3 نفر رو اعلام می کردید تا بهشون تبریک میگفتیم بخاطر تلاششون و اینکه بین این همه شرکت کننده تونستن بهترین باشند
ظرف چند روز آینده نتایج روی سایت اصلی پابلیش میشه .
م.د ، ا.ق ، م.ع
نفرات برترند البته وحید جان بهتره بگذاریم خودشون اعلام کنند ، این جوری جالب تر هست :1. (35):
پی نوشت : ناگفته های زیادی این مسابقه داره که توی بعضی موارد واقعاً ما هم متعجب شدیم که پس از اعلام نتایج در همین تاپیک میگیم .
شاد باشید :give_rose:
بنده تبریک عرض می کنم خدمت نفرات اول تا سوم :دی
آخه هیچ کدوم از این مخفف ها اسم من نیست!
م.د ، ا.ق ، م.ع
مال من میشه م.ع.د :دی
شهریار جان ویرایش کنید لطفا :ایکس
:Love-PCN~!: من فکر کنم یه نفر رو شناسائی کردم : م.ع = مظاهر عظیمی
آقا شهریار درسته یا نه ؟ :wink:
سلام خدمت همه ی عزیزان؛
در مورد این مسابقه گاهی فکر میکردم که شاید بین 10 نفر برتر بشم اما با 150 شرکت کننده و داوری سخت ، اصلا روی مقام اول تا سوم حساب باز نکرده بودم،چون تلاش خاصی روی مباحث Preview انجام ندادم و اصلا مطالبی که نوشتم با هدف شرکت در مسابقه نبود...( در قسمت ناگفته ها تشریح خواهم کرد)
اما وقتی به باکس ایمیلم رفتم و دیدم که بهم اطلاع داده شده نفر اول این مسابقه شدم، واقعا تعجب کردم و یک لحظه فکر کردم اشتباه واسم ارسال شده!!!
این Preview ،جای بسیار زیادی برای تحقیق و نوشتن مباحث ناب و فنی داشت که میطلبه واقعا کاربران روی مباحث تخصصی مادربرد، مطالعه مداوم داشته باشند.
در نهایت این مقام رو من، مدیون فعالیت در تیم SSA News Team میدونم که در یک کار تیمی باعث شد با مباحث سخت افزاری زیادی آشنا بشم،هر چند که در فازهای اولیه تیم هستیم اما با انگیزه ی بالا به مطالعه، تحقیق،پژوهش و کار تیمی ادامه خواهیم داد تا حداقل بتونیم مباحثی رو با کیفیت و بار علمی بالا تقدیم کاربران نماییم.
جا داره مقام اول رو به همه ی اعضای محترم SSA News Team تبریک بگم. :Love-ssa~! (1):
به امید موفقیت های بیشتر...:Love-PCN~!:
پی نوشت:کاراگاه مهرداد،درست شناسایی کردی. چند مورد شناسایی ویژه واست دارم...:1. (35):
اگر امکانش باشه مقالات برگزیده رو تو تاپیکی قرار بدید تا کسانی که تو مسابقه شرکت کرده اند بتونند مقالات رو با نوشته های خودشون مقایسه کنند چون وقتی بصورت یک جا با ویرایش توی سایت بیاد معلوم نمیشه مقالات اولیه چی بوده البته درک می کنم که قرار دادن انها توی سایت چون سلیقه ها متفاوت و یه سری مسائل دیگه ممکن مشکل ساز بشه برای همین اولش هم گفتم اگر امکانش باشه فکر کنم بد نباشه .
سلام دوستان ؛
خبر چند روزی هست که روی سایته ولی متاسفانه به دلیل مشکلی که برایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رخ داده ایشون نبودند که تاپیک را آپدیت کنند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمن تبریک به مظاهر ، امید و محمدعلی عزیز ، از یکایک شرکت کنندگان که زحمت کشیدند و با صرف زمان زیاد بررسی هایی را تهیه و ارسال کردند صمیمانه کمال تشکر را داریم .
مقاله موعود در دست تهیه هست و به زودی روی وب سایت شهر سخت افزار قرار میگیره .
مقالات را نمیتونیم روی سایت قرار بدیم ولی اگه کسی مایل هست میتونیم مقاله سه نفر برتر را براش ارسال کنیم .
پی نوشت : مادربرد X58A-OC اواسط خرداد حداقل به ایران میرسه و طبیعی هست که تحویل جوایز طول میکشه با این اوصاف . اما خواهشمندیم که نفرات برتر آدرس خودشون را به آدرس shahrsakhtafzar[at]gmail.com در اسرع وقت ارسال نمایند .
ناگفته های مسابقه : موارد خیلی زیادی در این مسابقه جلب توجه میکرد که به بعضیش در اینجا اشاره میکنیم ! :1. (35): اولین موضوعی که خیلی ما را متعجب کرد ارسال بیش از نصفی از مقالات در مدت زمان تمدیدی مسابقه بود ! یعنی دو روز آخر ! :1. (27):
مورد جالب خیلی دیگه بالا رفتن کیفیت مطالب ارسالی نسبت به مسابقات اخیر بود . یعنی بیش از 100 نفر بررسی کامل و قابل داوری ارسال کرده بودند !
و اما نفرات برتر ! خیلی جالب هست که بدونید در چند روز اول تمام مقالات بررسی شد و زمان زیادی که صرف اعلام نتایج شد فقط به داوری 5 مقاله برتر اختصاص یافت ! چون فاکتور های خیلی زیادی دخیل بودند که باعث رقابت خیلی میلی متری به خصوص بین سه نفر اول ایجاد کرده بود . برای مثال محمد علی عزیز دقتی که به خرج داده بود چنان فوق العاده بود که واقعاً جای تحسین داره . با دیدن یک عکس پیشنهادات ، نظرات و مطالب بسیاری را ایشون بهش دقت کرده بودند که به حق بعضیش به جا و مناسب بود ولی از طرف دیگه غلط های محتوایی و نثر به نسبت ضعیف ایشون باعث شد که نتونند جزو دو نفر اول باشند .
موضوع جالب دیگه ذکر کاربری LED های روی برد بود که در بیش از 70 درصد شرکت کنندگان به غلط گفته شده بود که این LED های روی هیت سینک به خنک سازی مادربرد کمک میکنند و حالا از کجا آب میخورد این قضیه ؟
صفحه اختصاصی این مادربرد در وب سایت گیگابایت :
"OC-Cool LED lighting on the North and South Bridges further adds to the X58A-OC’s coolness "
و
LED Thermal Design for North
and South Bridge Coolers
در واقع گیگابایت به جای نوشتن PR این قسمت را متاسفانه نثری ادبی نوشته جای علمی ! :1. (35):
به هر حال باید گفت مسابقه خیلی خیلی خوب ، سطح بالا و مثبتی بود و البته قطعه مورد بررسی هم بسیار قدرتمند و دارای پتانسیل زیادیست .
جای داره در اینجا از شرکت محترم آواژنگ هم به خاطر پشتیبانی خوبشون در مسابقات نوروز 90 تشکر کنیم .
منتظر مسابقات بهتر ، قوی تر و جذاب تر از طرف ما باشید :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
شــــــــاد بــاشـــیـــد ! :give_rose: