پاسخ: مسابقه نوروزی شهر سخت افزار / ایـن بـار شـمـا بـنـویـسـیـد !
دوستان برای هماهنگی و بهم ریخته نشدن متن در ادیتور سایت فایل ها با تنظیمات زیر ارسال کنند :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین کیفیت عکس های ارسالی باید مطلوب باشه ( همانند کیفیت عکس های مقالات منتشر شده بر روی وب سایت شهر سخت افزار ) .
شاد باشید
پاسخ : مسابقه نوروزی شهر سخت افزار / ایـن بـار شـمـا بـنـویـسـیـد !
شهریار جان سلام
فایل بنده هم به دستت رسید؟
بله جواد جان رسیده فایلتون .
شاد باشید :give_rose:
Re: پاسخ: مسابقه نوروزی شهر سخت افزار / ایـن بـار شـمـا بـنـویـسـیـد !
سلام سال نو مبارک
مقاله ها و مطلب ها بصورت انگلیسی باشد مشکلی ندارد یا نه فقط فارسی
با تشکر
مقاله من انگلیسی مشکلی ندارد
من فایل ارسال کردم pdf
بدستون رسید پیام بدهید
دوست عزیز مقاله باید کاملاً فارسی باشه و فایل ارسالی جنابعالی مورد قبول نیست .
شاد باشید
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
بنده نقدی رو درباره این مادربرد بر طبق قوانینی که در پست اول وجود داره نوشته بودم و به همون ایمیلی که گفتید فرستادم , حالا یه ایمیل بهم رسیده که شما قسمت توضیحات سوکت 1366 رو از سایت hotoverclock.com کپی برداری کردید , که البته درسته ولی برخلاف قوانینی که شما ذکر کردید نیست .
نقل قول:
بنابراین شما می توانید با بهره گیری از منابع اینترنتی ، یک بررسی جامع و رسمی از این مادربرد بنویسید.
حالا من می پرسم استفاده از منابع اینترنتی که تو پست اول وجود داره و ما میتونیم از اونا استفاده کنیم یعنی چی ؟؟؟؟!!!!
من که هیچ کجای قوانین ندیدم کپی برداری از سایت ها ممنوع باشه , شما اگه می بینی نشون ما هم بده
با تشکر از همگی , معنی مسابقه رو هم فهمیدیم ( فک نکنم به خاطر این حرفام دیگه چیزی به من برسه ) پس خودتون مصرفش کنید و شاد باشید
نقل قول:
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
بنده نقدی رو درباره این مادربرد بر طبق قوانینی که در پست اول وجود داره نوشته بودم و به همون ایمیلی که گفتید فرستادم , حالا یه ایمیل بهم رسیده که شما قسمت توضیحات سوکت 1366 رو از سایت hotoverclock.com کپی برداری کردید , که البته درسته ولی برخلاف قوانینی که شما ذکر کردید نیست .
حالا من می پرسم استفاده از منابع اینترنتی که تو پست اول وجود داره و ما میتونیم از اونا استفاده کنیم یعنی چی ؟؟؟؟!!!!
من که هیچ کجای قوانین ندیدم کپی برداری از سایت ها ممنوع باشه , شما اگه می بینی نشون ما هم بده
با تشکر از همگی , معنی مسابقه رو هم فهمیدیم ( فک نکنم به خاطر این حرفام دیگه چیزی به من برسه ) پس خودتون مصرفش کنید و شاد باشید
دوست عزیز ؛
همان طوری که توی قوانین ذکر شده ، شما می بایست نقدی را بنویسید نه کپی پیست کنید . اون قسمت را شما ننوشتید بلکه نویسنده ای در سایت مذکور نوشته پس شما حق ندارید با مقاله شخص دیگه ای توی مسابقه شرکت کنید .
منظور از بهره گیری از منابع اینترنتی یعنی تحقیق کردند توی سایت ها و منابع مختلف ، تحلیل مشخصات مادربرد و در نهایت نوشتن یک بررسی از دیدگاه شما .
شاد باشید :give_rose:
شهریار جان حرف شما متین , منتها بازم می گم حداقل تو قوانین باید ذکر می کردید که کپی برداری ممنوعه .
در ضمن مثلا تو یه سایت نوشته این برد یکی از قویترین های چیپ X58 هست و رقیب فلان برده , حالا شما اینو چجوری می خوای بدون کپی کردن به زبان خودت بنویسی؟
در ضمن اگه من اون قسمت مربوط به سوکت رو تغییر بدم شما دیگه مشکلی با مقاله ندارید ؟
راستی چند وقت پیش شرکت محترم گلدیران ( ال جی) یه مسابقه عکاسی گذاشته بود و خیلی ها شرکت کردن و منم همین طور , یکی از قوانین این بود که عکس ها باید توسط خود فرد شرکت کننده ایجاد یا گرفته شده بشه , در ضمن سایز عکس ها باید با گوشی ها ال جی سازگار باشه , خلاصه پدرمون در اومد تا آماده کردیم و فرستادیم , بعد کسایی نفرات اول تا 3 شدن که عکس ها رو کپی کرده بودن ( یکی از اونا عکس بک گراند آیفون ( دلقک ماهی ) رو گذاشته بود ) و اول شد , خوش بحال ما ایرانیا