D J V A H I D (03-04-11)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
چجوری باید عکس رو به صورت Thumbnail قرار بدم ؟ من نمی تونم این کارو بکنم .
D J V A H I D (03-04-11)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REd30b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این کار از آپلود سنتر سایت استفاده کن. www.img.shahrsakhtafzar.com
وقتی که عکست رو آپلود کردی از این کادر Direct Thumb Linking Code آدرس رو کپی کن و توی insert image پیست کن. و ok رو بزن. بعدش روی عکسی که توی صفحه ظاهر میشه کلیک بکن تامشخص بشه.
در مرحله بعد از این کادر Direct Linking Codeآدرس رو کپی کن و توی insert link ( همون که شبیه کره زمینه.) پیست کن.
بعدش هم ok کن. در نهایت دکمه ارسال پیام رو بزن. اینجوری وقتی که روی عکس کلیک کنی توی یه صفحه دیگه تصویر بزرگ باز میشه.
موفق باشی
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (03-04-11), Ramin_Zero1818 (03-04-11), REd30b (03-04-11), Shahryar (03-04-11)
عضو VIP شهرسختافزار
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کردم مشکل از منه...
من خیلی می خوام شرکت کنم...
जीवन एक धोखा है.
arven_andomil (03-04-11), D J V A H I D (03-04-11), Shahryar (03-04-11)
کاربر شهرسختافزار
بنده هم همین مشکلو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهلت داره تموم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
arven_andomil (03-04-11), D J V A H I D (03-04-11), Ramin_Zero1818 (03-04-11), Shahryar (03-04-11)
कभी हार
دوستان پس از پیگیری هایی که انجام دادیم ، مشکل به سایز بالای عکس ها هست . برای مثال عکسی که رامین عزیز مد نظرشون بود Resolution اش 3000 در 2250 بود ! این باعث استفاده حجم بسیار زیادی از رم سرور میشه .
ما سعی میکنیم رم اضافه کنیم اما با توجه به هزینه بسیار زیاد این کار و امکان تاخیری که بوجود میاد فعلاً دوستان با سایز های پایینتر آپلود کنند . برای مثال :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با وجود حجم یک مگابایتی ، به دلیل سایز کمتر ( 2000 در 1500 ) مشکلی در هنگام آپلود پیش نیومد .
در ضمن به دلیل مسافرت های نوروزی و در خواست کاربران و همچنین مشکلاتی که برای آپلود پیش اومد ، مسابقه تا 18 فروردین تمدید شد !
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (03-04-11), D J V A H I D (03-04-11), Labyrinth (03-04-11), mehrdad_ab (04-04-11), mohamad70 (03-04-11), Ramin_Zero1818 (03-04-11), ViViD (03-04-11)
عضو VIP شهرسختافزار
ممنون شهریار از پیگیریت و تمدید مسابقه...
जीवन एक धोखा है.
arven_andomil (03-04-11), D J V A H I D (03-04-11), Shahryar (03-04-11)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از جوابتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مشکلی که وجود داره اینه که اگه من رزولوشن عکسمو کم کنم و اونو دوباره سیو کنم اطلاعات عکسم از بین میره
تو تصویر پایین میبینید
aaaa..JPG
با تغییر رزولوشن و سیو دوباره اطلاعات بالا که برای شناسه عکس لازمه از بین میره !!!
nothing is as it seems
سلام.
شهریار جان یعنی رزولیشن عکس هارو تغییر بدیم؟
سایز عکس ها بنده زیره 1MB هست تقریبا...
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Shahryar (03-04-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
من عکسهایی که گرفتم همه 4000*3000 هستند و همه نزدیک به 2 مگابایت هستند
اگر اندازشون رو تغییر بدم توی ثبت عکس در اون سایت مشکلی رخ نمیده؟
Going To Change New HardWare Soon
Shahryar (03-04-11)
कभी हार
ببینید آپلود سنتر با حجم عکس ها اصولاً مشکلی نداره تا حجم تعیین شده برای مسابقه بلکه با سایز عکس ها مشکل داره .
برای اینکه اطلاعات EXIF عکس حفظ بشه و عکس هم Resize بشه میتونید :
- در فتوشاپ :
از قسمت Save As ( با حفظ پروفایل ICC ) یا Save For Web و انتخاب گزینه All در قسمت Metadata استفاده کنید .
- FastStone Photo Resizer :
این برنامه خیلی کم حجم هست و از اینجا میتونید دانلودش کنید :
http://www.faststonesoft.net/DN/FSResizerSetup30.exe
بسیار ساده پس از انتخاب عکس هایی که میخوایند در قسمت Settings این تنظیمات را انتخاب کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این شکل هیچ مشکلی در اطلاعات ایجاد نمیشه .
پی نوشت : با توجه به اینکه آپلودسنتر عکس روی سرور پی سی نتورک هست ( نه سرور دانلود ) ، افزایش رم کمی دشوار هست در این مدت کم ولی به احتمال زیاد این مشکل طی روز های آینده حل خواهد شد !
شــاد بــاشــید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (03-04-11), Curtis (03-04-11), D J V A H I D (03-04-11), mehrdad_ab (04-04-11), mohamad70 (03-04-11), PUMAOC (03-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks