مطمئن هستید فایلها ویروسی نیست ؟!! . اگر ویروسی باشه آنتی ویروس دیلیتشون میکنه که سیستم الوده نشه .
بر اساس شاتی که گذاشتید . فایلی که دانلود کردید صدمه دیده یا ناقص دانلود شده
با سلام خدمت دوستان..من چند تا فایل دانلود کردم از حالت زیپ که خارج میکنم تا 98 درصد جلو میره خوبه ولی وقتی فایل باز میکنم داخلش چیزی نیست در صورتی که هست..چ روشی پیشنهاد میکنید بدون ارور از حالت زیپ در بیارم فایل رو..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثل این عکس میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 14-03-16 انجام شده است
|
مطمئن هستید فایلها ویروسی نیست ؟!! . اگر ویروسی باشه آنتی ویروس دیلیتشون میکنه که سیستم الوده نشه .
بر اساس شاتی که گذاشتید . فایلی که دانلود کردید صدمه دیده یا ناقص دانلود شده
Aaron Swartz (14-03-16), javaheri69 (14-03-16)
ن ویروسی نیست اصلا..ب نظرتون چکار کنم.نزدیک 2 سه گیگ هست رام گوشی هست ..تو رو خدا کمک کنید مشکلم حل بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر اساس شاتی که گذاشتید . فایلی که دانلود کردید صدمه دیده یا ناقص دانلود شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
موردی که دوستمون گفتند رو چک کنید اگه ویروسی نیست فایل رو repair کنید ، فایل رو با winrar باز کنید و با کلید ترکیبی alt+r فایل جدیدی ساخته میشه که اگه قبلا از الگوریتم های اصلاح درش استفاده شده باشه احتمال داره درست شه و فایل جدید رو اکسترکت کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ضمنن اضافه کنم که پارت 009 خرابه همین پارت رو فقط نیازه که تعمیرشه
Aaron Swartz (14-03-16), SajjadKhati (30-04-16)
اون عکس رو از تو نت گذاشتم تا بهتر متوجه بشین..وقتی از حالت زیپ خارج میکنم تا 98 درصد پیش میره و پوشه از حالت زیپ در میاد ولی تو پوشه خالی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
از تو نت شات گذاشتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! . با برنامه 7zip هم تست کنید . یا فایل صدمه دیده نمیتونه درست اکستراکت کنه یا فایل ویروسی هست یا ناقص دانلود شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جا داره من هم از این حرکت تشکر کنم که داشتم توضیح هم میدادم کدوم پارت رو ایشون تعمیرکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه بالا کار کردم ولی نوشت فایل شکسته هست یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدشم ولی فایل دانلود شده هوررررررررررررررررررررابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرتون فایل سالم هست یا ن نمیشه ازش استفاده کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 14-03-16 انجام شده است
فایل صدمه دیده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-ناقص دانلود شده
2-سورس اصلی مشکل داره که انزیپ میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks