فایل خرابه دو علت هم در پست قبل خدمتتون گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم الان فایل دانلود شده ولی میزنه شکسته هست فایل..ولیییییییییییییییییی ییییی دانلود شده ب نظرت میشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل خرابه دو علت هم در پست قبل خدمتتون گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-03-16), javaheri69 (14-03-16), RAVYY (14-03-16)
|
دوست من .من یه توضیح بدم بهتون تا بهتر متوجه بشین اولا اون فایلی که دانلود کردین ایراد داره و همون طور که امید عزیز گفتند اصلان از نظر سورس مشکل داره چون تا ۹۸ درصد میره و بعد ارور میده و این یعنی فایل از منبع مشکل داشته یا فایل در زمان دانلود دچار مشکل شده دوما شما زمانی میتونید از نرم افزار zip یا win برای repair استفاده کنید که اون فایل که دانلود کردین از این امکان بهره برده باشه ولی اگه فایل فایل معمولی باشه دیگه هیچ راهی نداره وباید دوباره دانلود بشه.
Aaron Swartz (14-03-16), AMD>INTEL (14-03-16), amirpcp30 (14-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks