کرک را کپی میکنم تو فلدرش اما کرک نمیکنه
کاربر شهرسختافزار
کرک را کپی میکنم تو فلدرش اما کرک نمیکنه
عالی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر کسی خواست من رافع 7 رو دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دیدید نیاز دارید بگید براتون بگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوستان. امیدوارم مارو هم به عنوان دوست قبول کنید. مشکلی که اعصاب برای من نزاشته اینه که این نارسیس پوشه اگزه منو به ریپیر تغییر میده. ویندوز رو هم فرمت کردم. از ریجستری پوشه ها رو پاک کردم. برنامه رو چند بار در جاهای مختلف نصب کردم. دیگه واقعا خسته شدم. تورو خدا یکی بگه چه مشکلی داره این نارسیس
کسی نارسیس رو خواست بگه
فعلا لینک های شهریار پریده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این ایرادی که نارسیس می گیره اینه که میگه: eror101
میگه پالت ها رو از دست دادی و همین طور دیتابیس رو
میگه دوباره برنامه رو نصب کن. چند بار نصب کردم فکر می کنید مشکل از کجاست؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیکی وپرسش
اگه داری واسم بذار
ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
salam bebakhshid man niaze shadid be narsis 5 daram mishe zahmatesho bekeshin?mamnoonaz lotfetoonبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks