درود گلپسر
(اینو کدش رو لطفا بگو چون نمیتونم آموزش ها رو دانلود کنم)
tool tip میخوام روی ویدئو بیاد.
مثلا روی ویدئو با موس بره و بعد یه پیغام نشون بده " تمام صفحه".(از فلش استفاده کردم ولی خیلی بزرگ میشه)
می خوام مثل یکی ویندوز بشه.
درود گلپسر
(اینو کدش رو لطفا بگو چون نمیتونم آموزش ها رو دانلود کنم)
tool tip میخوام روی ویدئو بیاد.
مثلا روی ویدئو با موس بره و بعد یه پیغام نشون بده " تمام صفحه".(از فلش استفاده کردم ولی خیلی بزرگ میشه)
می خوام مثل یکی ویندوز بشه.
SajjadKhati (26-04-16)
|
سرام اریکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولوم کم و زیاد رو جواب نمیدم چون آموزشش هست . اگه مشکل تهیه ی آموزش داری ، میتونی pdf رو بخونی که 7 مگ هه و الگوریتم ها رو یاد بگیری و کد برای خودت بنویسی
درباره tooltip ها هم برای بعضی از اشیاء از جمله شی video نمیشه ست کرد (برای اینکه متوجه شی کدوم اشیاء tooltip رو ساپورت میکنن ، برو تو سربرگ Attributes اون شی و ببین کادر Tooltip قعال هست که توش چیزی بنویسی یا نه) . اگه فعال بود ، میتونی با کد SetProperties اون شی ، برای Tooltip جدید ست کنی
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks