درودنقل قول:
درحد متوسط باشه . البته واسه شروع کار از مبتدی شروع بشود و بعد متوسط .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
درودنقل قول:
درحد متوسط باشه . البته واسه شروع کار از مبتدی شروع بشود و بعد متوسط .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کجا فرمتش خوبه؟نقل قول:
mpeg 4 کدک h264 که خیلی عالی تر و کم حجم تره :Love-ssa~! (1):
اگه cpu سیستم ت قوی هست (مثل من نیست چون این کدک h.264 بیشتر روی cpu هست.) همین عالیه.نقل قول:
نقل قول:
یافتم بهترین چیز فرمت avi با کدک h264 هه
نه فرمت mp4
البته mp4 هم بد نیست ولی avi هم اندکی سریع تر و هم اندکی کیفیت بهتر و هم اندکی فشرده تر میشه نسبت به mp4
گلپسرنقل قول:
با corel video studio رکورد میکنی یا ؟
نهنقل قول:
با همون نرم افزاری که ضبط میکنم
bb flash back
------------
میگم بین 7zip با rar5 هیچ فرقی نبود
غیر از این rar قابلیت recovery record داره که بسیار کاربردی موقع دانلود هه
درود
واسه کم کردن صدای آهنگ از چه کدی استفاده کنم؟
مثلا یه اهنگ پس زمینه دارم تو صفحه اول میخوام که کاربر بتونه صداش رو با خود نرم افزار زیاد یا کم بکنه .
نقل قول:
ای خدا
ای خدا
ای خدا :1. (12):
یه کم بزار بزنمت :1. (9)::lol::lol:
گلپسر سری دوم آموزش ها داره درست میشه ، تو هنوز سری اول رو ندیدی؟!! الان باید از پترن ها و این چیزا سئوال میپرسیدی
تو آموزش سری اول آموزش اینا هست . لطفا اول آموزش ها رو نگاه کن ، بعد اگه به پرسش نرسیدی ، بپرس . میخوای شماره قسمت رو بگم؟
درود گلپسر
(اینو کدش رو لطفا بگو چون نمیتونم آموزش ها رو دانلود کنم)
tool tip میخوام روی ویدئو بیاد.
مثلا روی ویدئو با موس بره و بعد یه پیغام نشون بده " تمام صفحه".(از فلش استفاده کردم ولی خیلی بزرگ میشه)
می خوام مثل یکی ویندوز بشه.
سرام اریکم :1. (23):نقل قول:
ولوم کم و زیاد رو جواب نمیدم چون آموزشش هست . اگه مشکل تهیه ی آموزش داری ، میتونی pdf رو بخونی که 7 مگ هه و الگوریتم ها رو یاد بگیری و کد برای خودت بنویسی
درباره tooltip ها هم برای بعضی از اشیاء از جمله شی video نمیشه ست کرد (برای اینکه متوجه شی کدوم اشیاء tooltip رو ساپورت میکنن ، برو تو سربرگ Attributes اون شی و ببین کادر Tooltip قعال هست که توش چیزی بنویسی یا نه) . اگه فعال بود ، میتونی با کد SetProperties اون شی ، برای Tooltip جدید ست کنی