سلام دوستان.
لینک مستقیم هم گذاشته شد...
موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لینک مستقیم (توسط Babak)
سلام دوستان.
لینک مستقیم هم گذاشته شد...
موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لینک مستقیم (توسط Babak)
X Ray (22-07-07)
کاربر افتخاری انجمن
مرسی بابک جان !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Babak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دانلود کردم.
نصب هم کردم ولی اجرا نمیشه...
بزار یکم باهاش ور برم ببینم چی می شه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبرش رو می دم که چطوریاست برنامه...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
خواهش میکنم بهنام عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من همون فایلی رو مستقیم کردم که توی پست اول گذاشته شده.
ضمنا من هم خیلی وقت پیش این رو از یه سایت دیگه دانلود کردم، ولی مشکل داشتم. چون نیازی نداشتم بهش بیخیالش شدم؛ اما حالا میرم نصب کنم اگه تونستم، راه حلشو اینجا میذارم.
قربانت، بابک. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X Ray (24-07-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks